2’inci dilatör sıkıntısı

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar vajinismus olup birinci aparatı kolaylıkla atlatıp ikinci aparat’da sıkıntı yaşayanlar oldumu benim gibi ? İnanın günlerdir uğraşıyorum hiçbir gelişme yok ikincide takıldım kaldım girişte hiçbir problem yok noluyosa sonrası kasılma gibi bi problemimde yok gereken nefes egzersizlerinide yapıyorum ama yok çok kötü bir acı var içinde ben başka birşey olabilirmi diye kaygılanıyorum bu durumu yaşayan oldumu ?

Vajinismusu her insan kendi kendine aşamıyor. Bazen uzman yardimu almak gerekiyor. 2. De cok büyük degil yani. Siz cidden yuksek derecelisiniz sanırım. Bu konuda terapi veren psikologlara gitmenizi onerecegim.ben de vajinismusum. Hepsini alip eşli yapamiyorum.

1. Yapan ikinciyi de yapar güven kendine orası çoook esnek bi yapıya sahip bebek kafası çıkıyor öyle düşün. Koy oraya nefes alıp ver ıkın birde sık bırak işlemi yap kaslar alışsın. Ben parmak egzersizi ile yendim. Gerçekten korkulacak hiç birşey yok ben bu muymuş dedim aylarca bunun için mi uğraştım dedim

Yapıyorum canım inanki keşke birşeyi eksik yapmasamda desem ki bunuda yapmadım gereken herşeyi yapıyorum nerde eksik yapıyorum nerde yanliş yapıyorum bilemiyorum günlerdir uğraşıyorum 2inci aparatla 1inciyi ilk gün hemen almıştım 2inci başı geciyor kayıyor gidiyor sonra biyerde takılıp kalıyor ittirdikce acı veriyor

Bilmiyorum gittiğim bi psikilog vardi birşeye yaramamişti anca konuştu bir başkasına gideceğim haftaya inşallah bu bana yardımcı olabilir

Ben de aynı durumdayım hepsini alıp eşli yapamıyorum bunun nedeni ne olabilir yada çözümü

Ben de aynı durumdayım hepsini alıp eşli yapamıyorum bunun nedeni ne olabilir yada çözümü
Beynindeki acıyacak bişey olacak düşüncesi. İlk önce çalıştığın aparatı al aynı pozisyonda eşin denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…