• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2inci çocuk olmuyo bir türlü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hirosko

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
144
65
13
26
Kızlar 4 yasında kızım var gecen sene marttan beri korunmuyoruz hala bişey yok yumurtalıklarıma baktı doktor bi sıkıntı yok dedi böyle olan var mı

Kızlar 4 yasında kızım var gecen sene marttan beri korunmuyoruz hala bişey yok yumurtalıklarıma baktı doktor bi sıkıntı yok dedi böyle olan var mı
Esiniz sperm ornegi verdi mi? Bizler sorunu ustlenmeye cok yatkınız ama eşler de bu olaya dahiller. Tekrar test vermesini isteyin. Sperm sayisinda azalma olmus olabilir.

Esiniz sperm ornegi verdi mi? Bizler sorunu ustlenmeye cok yatkınız ama eşler de bu olaya dahiller. Tekrar test vermesini isteyin. Sperm sayisinda azalma olmus olabilir.
Hayır doktor değişkliği yapıcam bu ay adetimin üçüncü günü gidip hormon testi vericem ondan sonra eşimde verecek aynen biz kadınlar sorun bizde diyoruz ama erkekte de olma şansı yarı yarıya

Hayır doktor değişkliği yapıcam bu ay adetimin üçüncü günü gidip hormon testi vericem ondan sonra eşimde verecek aynen biz kadınlar sorun bizde diyoruz ama erkekte de olma şansı yarı yarıya
Tabii benim cevremde cok var ilk cocuktan sonra sayısı düşen.

Streste çok etkiliyor bence yumurtlama günlerinizi ovulasyon testi ile takip edin

Ben varım canım senin gibi yaklaşık 10 aydır ikinci için uğraşıyoruz, benim amh düşük çıktı sebebim o sanırım

Bende varim canim tek degilsin hemde iki senedir ugrasiyorum hic bisey yok esimde yaptirda onunda cok iyi ama olmuyo bir türlü allah büyüktür elbet zamani vardir

Bende varım canım bizimde 9 ay oldu olmuyor herhangi bir sorunumuz yok testlerimizi yaptırdık herşey normal en son tsh değerim biraz yüksek çıktı onun için ilaç kullanıyorum başka sorunumuz yok ama yinede olmuyor benimde oğlum 4 yaşında hayırlısı rabbim bizlerde nasip etsin inşallah 🤲🏻

Bende varım canım bizimde 9 ay oldu olmuyor herhangi bir sorunumuz yok testlerimizi yaptırdık herşey normal en son tsh değerim biraz yüksek çıktı onun için ilaç kullanıyorum başka sorunumuz yok ama yinede olmuyor benimde oğlum 4 yaşında hayırlısı rabbim bizlerde nasip etsin inşallah 🤲🏻
Bakalım bende adetin üçüncü günü gideceğim insallah bizde de bi sıkıntı cıkmaz🥰

benimde senin gibi olmuştu canım. ilk çocuğuma korunmayı bıraktıktan kısa süre sonra ahmile kalmıştım. İkinci için 14 ay bekledim. Edinilmiş pıhtılaşma diye birşey varmış pıhtılaşmanın sonradan ortaya çıkması yani. belki hamile kalıyorsun ama vücut zigotu besleyemeyip atıyor. O yüzden bir pıhtılaşma testi yaptırmanı da tavsiye ederim

benimde senin gibi olmuştu canım. ilk çocuğuma korunmayı bıraktıktan kısa süre sonra ahmile kalmıştım. İkinci için 14 ay bekledim. Edinilmiş pıhtılaşma diye birşey varmış pıhtılaşmanın sonradan ortaya çıkması yani. belki hamile kalıyorsun ama vücut zigotu besleyemeyip atıyor. O yüzden bir pıhtılaşma testi yaptırmanı da tavsiye ederim
Canım tesekkürler bu ay adet olursam üçüncü günü gidip detaylı testler yaptırıcsm🥰

Adetimin üçüncü günü gideceğim🥰
Çünkü aynı şeyi yasadim kimseninde yaşamasını istemem tüpler tıkalı olabiliyor yapışıklık olabiliyor doktorlar çoğu rahim filmi istemiyor önce yumurta çatlatma iğnesi ile deniyorlar bu seferde tüplerde oluşan bebek size ciddi sıkıntılar verebiliyor bunu yaşadığın iciin söylüyorum sizi üzmek için değil rabbim inşallah gönlünüze göre verir bı hem ben rahim filmi ceker çekmez hamile kaldım inşallah seninde öyle olur🙏🙏

Çünkü aynı şeyi yasadim kimseninde yaşamasını istemem tüpler tıkalı olabiliyor yapışıklık olabiliyor doktorlar çoğu rahim filmi istemiyor önce yumurta çatlatma iğnesi ile deniyorlar bu seferde tüplerde oluşan bebek size ciddi sıkıntılar verebiliyor bunu yaşadığın iciin söylüyorum sizi üzmek için değil rabbim inşallah gönlünüze göre verir bı hem ben rahim filmi ceker çekmez hamile kaldım inşallah seninde öyle olur🙏🙏
Ne üzmesi canım aksine burdan sizlerden bilgi almak istiyorum insallah senin gibi hemen kalırım bebişe🥰🥰

benim de 4 yaşında oğlum var yaklaşık 7 aydır uğraşıyoruz bir kardeşi olsun diye fakat olmadı.içmediğim ilaç,çay,vitamin kalmadı.hep hormon testlerime baktırıyordum normal çıkıyordu.
en son geçen ay dr kontrolüne gittiğimde amh testi yapıldı orda belli oldu nedeni.amh testim çok çok düşüktü o yüzden bu ay yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım.bakalım bu ay ne olacak bekliyorum.Allah'ım hiç birimizin duasını geri çevirmesin inşallah hayırlısıyla hamileliği tekrar nasip etsin inşallah :dua:

Back
X