Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanılır gibi değil.net bişeklde belli dşleri.rabbim sen nelere kadirsin.ilk kez gördüm bunu.
benim kızımında 2 aylıkken üst damağında diş gibi beyaz bir çıkıntı oldu. diş zannettik. hatta sağlık ocağındaki ebeler bile emin olamadı. bu ayki kontrolde doktora gösterdim. diş değilmiş. buna diş incisi deniliyormuş. damak yapısı oturunca kaybolur dedi. belki sizinkide diş incisidir. kızım şu an 4 ayı bitiriyor. hala duruyo geçmedi.
galiba dediğin gib cnm.çünkü kayboldu çıkıntı.doktoruda baktı diş değilmiş.daha erken dedi.benim kızımında 2 aylıkken üst damağında diş gibi beyaz bir çıkıntı oldu. diş zannettik. hatta sağlık ocağındaki ebeler bile emin olamadı. bu ayki kontrolde doktora gösterdim. diş değilmiş. buna diş incisi deniliyormuş. damak yapısı oturunca kaybolur dedi. belki sizinkide diş incisidir. kızım şu an 4 ayı bitiriyor. hala duruyo geçmedi.
mrb arkadaslar benim oglum 6. ayın içinde ve alttn dişi çıkmaya baslamıs.ben diş kasıyıcı yada jel almak istiyorum zararı olur mu bana alma dişleri egri çıkar diyorlar bişey olur mu acaba.bide erken degildir umarım diş için.çünkü erken çıkan diş erken çürür diyo annem....