2ayda dugun olurmu arkadaşlar yardimmm

seval23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
351
3
38
34
Kocaeli
Nisanlim askerde İNŞALLAH ağustos 1nde gelecek. . Peki ekim18 gibi dugun yapablrmyz yetsr mi hazrliklar yardimm kizlar fikirlerinizi merak ediyorum bide dugun salonunu 8 ay onceden tutan var dahami uygun oluyor erken rezervasyon ????

öncelikle hayırlı olsun canım.. hiç bir eksiğiniz yoksa 2 ayda düğün yapmak bence mümkün eğer ki askerden döndükten sonra iş sıkıntınız yoksa düğün salonu konusuna gelince bizde nişanlım askere gitmeden önce tutmuştuk.. planladığımız tarihe daha 9 ay varken salonu tuttuk evet erken ayarlamanız durumda düğün salonları da indirim yapabiliyor

maddı sorun olmasın olr tabıkıde cnm hersey ona bakıyor
Haklısın cnm bu isler icin cokbpara gerekiyor suan ceyizim hazir cok şükür; ) büyük eşyalar kaldi oda gelince alincak INSALLAH buarada cok tesekkur ederim cvbn icn
Buyuk eşyalar ne kadar tutar 2 1ev kiralicaz oturma odasi almasam mi diyorum buyuk eşyalar ne kadar tutar ki

Cok şükür is hazir İNŞALLAH tabi hayrlisyla.. buarada sizinde hayrli olsun cnm bnm:) ocakta izine geliyor bizde tutalım ozaman fikirlerin icn cok teşekkür ederim; ) ceyizim tam cok şükür cnm ama büyük esyalar gelince alinir sanrm iNSALLAH

Bide cok para tutarmi esyalar dugun flncnm bide bisi sorcam dugun salonu onceden tutunca ne kadar kapora verilir miktar fazlami

Bide cok para tutarmi esyalar dugun flncnm bide bisi sorcam dugun salonu onceden tutunca ne kadar kapora verilir miktar fazlami

canım biz nasip olursa mayısta evleneceğiz nişanlım askerden ocakta gelecek.. biz sadece beyaz eşyamızı aldık bulaşık mk , çamaşır mk , buzdolabı ve tv 5300 e mal oldu.. diğer eşyalar konusunda benimde bir bilgim yok mobilyayı da nişanlım geldikten sonra halledeceğiz.. biz kapora 500 tl verdik.. her düğün salonu farklı miktarda kapora istiyor

Çok teşekkür ederim canım yardımlarin icin iNSALLAH cok mutlu olursunuz cnm bnm hayrli uğurlu olsun eşyalarinz bu dugun isi baya zormuş ya kosturcaz desene:)

Çok teşekkür ederim canım yardımlarin icin iNSALLAH cok mutlu olursunuz cnm bnm hayrli uğurlu olsun eşyalarinz bu dugun isi baya zormuş ya kosturcaz desene:)
Asker yolu beklemek cok zor insan cok özlüyor bide askerde olunca planlar bize kaliyor mesala karadenizde bi balayi dusunuyoruz arastrmam lazm smdiden bunlar tatli telaslar tabi buaraada hayrli teskereler cnm bnm ALLAHIM KAVUSTURSUN

Burada dugunumuzu 18 ekim olarak ayarladım ınsallah gerceklesır 11 ay kaldı dıyoorr:) ocakta dugun salonunu erkenden tutarsak bu tarıhe ayarlıcam ınsallah hersey gonlumuzce olur canlarım:)

rica ederim canımmm... çok teşekkür ederim inşallah sizde çok çok mutlu olursunuz evet ama asıl koşuşturmaca nişanlılarımız askerden geldikten sonra başlayacak

rica ederim canımmm... çok teşekkür ederim inşallah sizde çok çok mutlu olursunuz evet ama asıl koşuşturmaca nişanlılarımız askerden geldikten sonra başlayacak

AMiN İNŞALLAH canim benim aynen haklisin cnm biran once gelsinlerde bu tatli heyecani nişanlılarimizla yaşasak,)

Nisanlim askerde İNŞALLAH ağustos 1nde gelecek. . Peki ekim18 gibi dugun yapablrmyz yetsr mi hazrliklar yardimm kizlar fikirlerinizi merak ediyorum bide dugun salonunu 8 ay onceden tutan var dahami uygun oluyor erken rezervasyon ????

8 ay değil 1 sene önceden salon tutan var. evet kışın yaz için salon ayarlaması yaparsan daha uyguna olur. şöyle söyliyim hazırda birikmiş paranız varsa bide oturucağınız ev belliyse 2 ayda düğün olur. eşyaları almadıysanız hemen gidip beğenirsiniz şu güne kadar getirin dersiniz eşyalar ev yerleştirmesi 10 günü bulur sonra gelinliğini hazır alırsan daha hızlı olur çeyizin filan var mı çeyiz alma işi biraz uzun sürebilir. damatlık vs alınır. davetiye bastırmak kolay iş zaten. buarada kuaförünü fotoğrafçıyı filanda ayarlarsınız özellikle nikah için çok önceden gün almanız lazım yoğunluk olursa nikah memuru salona gelemeyebilir. herşeyi hızlandırılmış yaparsanız yetişebilir ama bazı şeyler istediğin gibi olmayabilir. aceleye gelince mutlaka eksikler çok oluyo. yine de siz bilirsiniz

Erkekler genelde beyaz eşya ve mobilya dışında eşya bakmayı sevmiyorlar. Ev tutma,mobilya ve beyaz eşya kısmını o gelince pekala halledebilirsiniz. Damatlık da kolay. Diğer eşyalar,gelinlik vs zaten damada gerek yok. Salonu da henüz askere gitmediyse ya da izne geldiğinde tutarsınız. Erken tutmanız da fayda var, hem istediğiniz salonda istediğiniz tarihte yer bulmanız kolay olur. Balayını da artık telefonda danışarak halledersiniz. Nikah işlemleri için gelince de olur,izinde de olur. Ya da gelemiyorsa vekalet verir birisine,oaradan da sağlık raporunu yollar halledersiniz. Yeter ki siz isteyin ve paranız olsun biraz da. Her şey hallolur.

ilk bASTA YORUMLARIN ICIN TESEKUR EDERIM CNM:) evet cnm onceden salon tutmak daha faydalıymıs ceyızım hazır sımdıden cok sukur:) bı buyuk esyalar kaldı hayrlısyla onuda nısanlım geldgnde alalım dıyoruz senın dedıgıne gore ucu ucuna yetısıcek cnm ama olur dımı cunku bız ocakta kısmetse ekımın 18ne tutalım dıyoruz salonu bıde yetstremessek dıe korktum esyalar 10 gun ıcnde hal olursa ii olur ev bellı deıl ne yazıkkı kırada oturcaz o gelmeden ben aarasttrrım artık haklısn cnm... ben dıyorumkı nısanlım gelmeden ben gelıngmı alıyım yada dıktryım nasıl fıkır??? hem zAMAN KAYBI OLMAZ NISANLIMADA SUPRZ OLUR:)

aynen erkekler alısverısı hıc sevmezler:) aynen haklısın bende gelınglmı o gelmeden ya alıyım yada dıktryım dıe aklıma geldı zaman kaybım olmaz :) ocakta gelıcek INSALLAH TUTUCAZ CNM EKIMIN18NE BAKALIM YETSMESSE DIE KORKUYORUM CNM YAA ... BUARADA SIZ SALON TUTTUNUZ MU CNM FIYAT ARALIGI COK MU pahalı DUGUN SALONLARININ?? BUARADA FIKIRLERIN ICN TSK EDERIMMM CNM COK SAOLL:)

arkadaslar bıde bısı sorcammm evlılık te ıhtıyac kredısı cekelım dıyoruzda kredı hangı sartlarda verırler 1 ay calısmak yeterlımı ben en az 6 ay calısma suresı olanlara verıyolar dıe duydum 1 aylık bı calısan 20 mılyar fılan ıhtyac kredısı cekeblrmı??

nişanlın bende göriyim gelinliği beraber beğenelim derse bişey diyemem ama şimdiden de bakabilirsin bizim daha nikah tarihi belli değil ama ben yinede gelinliğimi aldım aslında her evde mutlaka eksikler olur zamanla onlarda alınır zaten. senin çeyizin tamammış bu da güzel. büyük eşyada hemen beğenirseniz sonra evi tutarsanız temizlik yapıp eşyaları istersiniz ee salonda önceden ayarlanırsa ikramlıklar filan.düğün 2 ay değil 1 ayda bile olur hayırlısı neyse o olsun canım.bizde yakın zamanlarda nikah istiyoruz ama imkanlarımız yok malesef onun için bekliyoruz

INSALLAH cnm bnm evet ya icim ferahladi cok sagol ama tek dert Para aynen bizde ihtyac kredisi cekmeyk düşünüyoruz tabi kredi
Verirlrrse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…