- 16 Ocak 2016
- 957
- 297
Timur gurgani biliyorum.ankaradaki iyi merkeZ sahibi hocalardan biridir
Ben anatoliada tedavi gördüm.benim o zamanki amh değerim sizin bugünkü amh degerinize gore yüksek evet.insallah doğal yolla gebe kalirsiniz.ama ne olur araştırın vakit kaybetmeyin.ilk çocuktan sonrası doğal denenebilir ki doğal yolla bu amhla hamile kalan da var.amh 2 nin altinda olasılık azalıyor.1 in altına düşerse tüp bebek süreco zorlasabilir.yani her tüp bebek denemesi olumlu olacak diye birşey de yok.amh azaldıkça yumurta kalitesi vs azalıyor.zaten 2 altı amh a de rezerv azaldı deniyor.benim bir tedavimde 7 bir tedavimde 10 yumurta toplandı her tedavide transfer edilecek 1 embriyo kaldı elimize.esimde sorun yoktu spermlerde DNA hasarı vs yoktu,sayi da ortalamaydi.yasinizin genç olması avantaj.ama rezerv bir kere azalmış ve kadınlar için zaman aleyhimize işliyor.belki de ben çok karamsarlık bilmiyorum.sizi olumsuz etkilemek istemem.hemen tüp bebek yapmasanız da kadınlık hormonlarınızi her adet doneminde bir süre takip edin derim.rezerviniz kesinlikle kötü değil.insallah doğal yolla tez zamanda hamile kalirsiniz
Araştırıyoruz canım bi 6 ay süre verdik kendimize bakalım.