Merhaba;
Rahmimde biri 6 7 cm boyutlarında olan diğerleri daha küçük olan myomlar saptandı.O ünden beri kendimi kötü hissediyorum doktor ameliyat youl görnüyor ama yaşımdan dolayı embolizasyon olup olmayacağını öğrenmem için çapa cerah paşaya gitem gerektiğini söyledi. o bölüm gime sebebim adet sonraısnda kahverengi akıntıların devam etmesi idi hala öyle olmakta
şuan bekarım evllilk e çocuk düşüncem olduğu için bu konunun hassas amliyat içermesi beni çok korkutuyor.
LÜtfen bu knuda amliyat olmuşlar veya bilgi sahipleri bilgi paylaşabilirmi
jadın doğumcuların hiçbiri embolizasyonu önermiyor. doğuranlık açısından saıncalı görüyorlar. gittiğn2 üniversites hastansi ve 2 doğum uzmnı bu şekilde söyledi. bhsettiğiniz rahim alınma durumu çok eder gerçekleşen bir durum. neye istinaden böyle bir tespitte bulundunuz?Merhaba,
Girişimsel Radyoloji uzmanına muayene olmanızı tavsıye edebilirim. önce Mr çekimi istiyor doktorumuz. Evlilik ve çocuk düşünceniz olduğu için kesinlikle ameliyat düşünmeyin derim.
Kadın Doğum uzmanları açık ya da kapalı ameliyat öneriyorlar.Ve genelde de ameliyat esnasında rahmin tamamını almak zorunda kalabiliyorlar. Çünkü genelde 1 den fazla myom oluyor. Ve tek tek alınması hastayı riske atabiliyor.
Ben de Temmuz ayında Embolizasyon yaptırdım. Allah'ıma şükürler olsun çok iyiyim. Akıntılarım ve aşırı kanamalarım da düzeldi.
jadın doğumcuların hiçbiri embolizasyonu önermiyor. doğuranlık açısından saıncalı görüyorlar. gittiğn2 üniversites hastansi ve 2 doğum uzmnı bu şekilde söyledi. bhsettiğiniz rahim alınma durumu çok eder gerçekleşen bir durum. neye istinaden böyle bir tespitte bulundunuz?
gittiğim doktoralar bunu sorduğumda risk olduğunu fakat o işlemler yapmak zorunda kalmadığını söylediler.
Mr cekildiginde biri 6 7 cm diger ikisi oldukcs kucuk olan miyom.tespit edildi.ameliyat icin arayisa devam ediyorum ama buyandsn da bu konuda hicbirseye bakmak istemiyorum tamamen sogudum bakalim sonumux hayirli olsun
Tskler yorumunux icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?