29.haftalik gebeyim ve kızımın adına karar veremiyorum

empoypoyem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
2
0
1
39
29 + 3 olduk bugün ama kizcemin adına bir türlü karar veremiyorum.tek içimi ısıtan şimdilerde elay ismi ki en çok anlam olarak beni cezbetti.ikinci oğlum ısrarla yaz olsun diyor siz ne ismi katarsanız katın ben ona yaz diyeceğim diyor :) bende ikinci ismini yaz katacagim o garanti elay yaz olsun diyorum eşimde ela yaz olsun o zaman dedi yani tek bir y harfi olsunmu olmasınmi.evet biliyorum kulağa ilk önce garip geliyor çok azınlıkta bir isim ama mesela Dilay Miray artık garipsenmiyor elay da alıştıkça garipsenmez diye düşünüyorum.sizlerin fikirleri nedir aceba???

Dilay Miray da garip bence hatta duyduğum en dalga geçilesi isim kombinasyonu.😬🤣

Elay güzel, Aslı Enver’in kızının ismi duyduğumda hoşuma gitmişti.

Elay yaz garip.

Ela yaz garip.

Yaz ela ı-ıhh

Bence tek başına Elay çok güzel.
İsmi yaz olan bir bebe var aile de o yüzden aşinayım, seslenilişini defalarca duydum ve söyleyebilirim ki hep bir şey eksik gibi.

“Yaaaaaazzz gel buraya”
“Yaz yemek yer misin?” bilmiyorum ben pek sevemiyorum yaz ismini

Dilay Miray da garip bence hatta duyduğum en dalga geçilesi isim kombinasyonu.😬🤣

Elay güzel, Aslı Enver’in kızının ismi duyduğumda hoşuma gitmişti.

Elay yaz garip.

Ela yaz garip.

Yaz ela ı-ıhh

Bence tek başına Elay çok güzel.
İsmi yaz olan bir bebe var aile de o yüzden aşinayım, seslenilişini defalarca duydum ve söyleyebilirim ki hep bir şey eksik gibi.

“Yaaaaaazzz gel buraya”
“Yaz yemek yer misin?” bilmiyorum ben pek sevemiyorum yaz ismini
😃😃Kesinlikle bende katılıyorum ama oğlum o kadar çok kardeşi olsun diye dua ettiki biz ucuncu çocuğu dusunmezken bir baktık kızcemiz geliyormuş 😃 şimdide isim hakkı benim diyor ama yaz ismini kimliğe yazdırmayı düşünmüyorum göbek adı olarak diye ikna ettik.yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙋‍♀️

Back