29 haftalık bebeğimin kalbi durdu :( bana destek olun lütfen :(

SUSKUN01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
72
11
48
Nasıl anlatıcam nerdn balicam bilmiyorum..10 gün önce bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuştu...ben ankarada oturuyorum eşimn görevi sebebyle 8 aydır burdayız.evlendm hemn hamile kaldım bi kızım olucaktı aslen adanalıyız..15 gün önce ev tasıdık bende hafif şeylere yardm ettim annemlere bu sebepmi bilmiyorum kafayı yemek üzereyim...ev tasındı bebeğimn hareketleri normaldi benm kızım çok hareketliydi sürekli hissediyordum..ev tasndktn 4-5 gün snra adanaya gitmk zorunda kaldım annemlerle eşimn görevi vardı bi hafta evde olmicaktı yalnz kalmk istemedm kimseyi doğru üzgn tanımadıgm için 25.11.2013 tarhnde adanaya gittik o günde hersey yolundaydı 26sında benm izlenimim vardı sağlık ocagına gittim kalp atısını duydum tansiyon nabız hersey normaldi.o günün aksamı kızım kımıldamadı ertersi gün çikolata yememe ragmen yine hiç kımıldamadı hastaneye gittik annemle hiç ummuyordum karnmda ölmüş olacagını ama önce nts ile snrada ultrasnla bakıldıgında kalbi durmuş dedi doktor o an ölmek istedm.ne yani artık karnımda minicik tekmeleri olan kızım artık beni tekmelemicekmiydi doktorlar yatışımı yaptı suni sancı verdi ve bebeğim normal doğumla doğdu ama tek farkla herkesn bebeği doğumda ağlarkn benm bebegim canm kızım sessizdi minicik eli ayagı vardı canım kızım dayanılacak gibi deil...29.11.2013 te ölü doğum oldu ve sebebini bilmiyorum nedn doktor sebebi hersey olabilir dedi bilinmez dedi otopsiye gönder dedi ama sonuc yüzde yüz olmaz hatta cıkmama olasalıgıda yüksek bebegn küçük dedi zaten kıyamazdm aldık eşimle kızımı ve defnettik herkes bebeğine yeni kıyaftler giydirirken ben kefen giydirdim kızıma canm yavrum vicdan azbı cekiyorum acaba bişeyler kaldırdım diemi oldu yoksa baska bişeymi.benm bebegmde detaylı ultrasnda kalbinde 3 tane ekojen odak yani parlaklık vardı bu sebep olurmu bilmiyorum bana gecer demişlerdi bütün testlermde hersey normaldi...bebeğim 900 grammış nede güzeldi rabbim dayanma gücü ver dayanamıyorum çıkmıyor içimden neyi nasıl yapıcamı bilmiyorum canm çok yanıyor

ah canım ya....sebeplere takılıyoruz her zaman işte şunlar sebep oldu hamile kaldım şunlardan dolayı kaybettim..hiç yüklenme kendine,Allah Kerim veren de O alan da O...Takdir..du aet..en kısa zamnda sağlıklı bebişlerin kucağını doldursun..Allah selamet versin..niceleri son güne kadar ne işler yapıyor,iş yorgunluk kafanı bunlarla bulama...

Allah yardımcın olsun. Bebeğin melek olmuş. Dua et sürekli

rabbim sabır versin dayanma gücü versin sana başın sağolsun

İcim aciya aciya okudum. rabbim sabir versin.
Canim yaniyor demissin tatlim. yanar yanar bu yangin gecmicek ama alisacaksin. Hic birsey acini gecirmicek ama ins hafifletir rabbim. kizin simdi cennette annesini bekliyor. bunu dusun. sen onu kucagina alamasanda annesisin ... o seni kokundan taniyacak.

Beni cok etkiledin 2012 agustosta bende 20 haftalik bebegimi kalbi durdu diye kaybettim. ayni seyleri yasadim.suni sanci vs. vs. sanci bitsin istiyosun ama dogurunca bebegin senden gidecek. İstedigine pisman oluyosun.
sonra sucluyorsun kendini sundan mi bundan mi. zaten herkes naptin neden oldu diye soruyor. dr bana sen ne yaparsan yap senin etkin yok dedi ama yeniden hamile kalsam hic birini yapmam diyorsun .
Lafi cok uzattim ... ayni duygulari yasayanlarin yazdiklarini okuyunca rahatlamistim. rabbim yardimcin olsun

çok tşk ederm doğru rabbim verdi rabbm aldı ama işte takılıyor insan ne neden diye hersey o kadar boş geliyorki anlatamam ben onu cok istemiştiim ve hayallerm vardı cnm kızımmm rabbime emanet artık

aminnn cok saol paylaşımın için sende tam beni anlattın kucagma alamasamda annesiyim evet bu içimi daha cok yakıyor ya yüzü ayagı aklma gelince içim kan ağlıyor meleğim yok artık bunu kabullenemiyorum.geceleri hala karnmda oynuyor gibi ben onu cok özledm ama o toprak altında..:'(

Başın sağolsun arkadaşım Yüce Mevlam sabır versin üzülme Rabbim verdi yine O aldı,belki sağlıklı olmayacaktı belki sorunlu doğacaktı her şerde bir hayır vardır bizim bilmediğimiz,Rabbim bilir onu biz bilemeyiz sen sabret ,senin bir hatan yoktu ki onun melek olmasında hem Cennette seni bekleyecek inş .. Yeniden sağlıklı bir bebeğin olur bu acıları sana unutturur inş

başın sağolsun melek annesi çok zor malesef bende 5 ay önce 27 haftalık oğlum karnımda öldü çok zor günler geçirdim hergün aklımda yavrum unutamıyorum şimdi doğsaydı 3 aylık olacaktı kısmeti yoktu yavrumun hakkımızda herşeyin hayırlısı bizi cennete bekleyecekler

sizinde başınız saolsun unutulurmu hiçç..böyle olmasa bende ocak sonu şubat başı gibi kucagıma alacaktım kısmet olmadı hiç ummazdım böyle olacagını..herseyin hayrlısını versin rabbim..sizin kaybettiğiniz ilk bebeğinzmiydi ve sizinki neden öldü nedeni bellimi..benmki belli deil..birde doğumdan snra ne yaptınız testler felan ben napıcamı bilmiyorum ve bidaha olursa diyede çok korkuyorum

slamun aleykum arkadaşım basınn saolsın ne desek boş olur senden cok daha kotuler var demekki rabbımın bır bıldıgı var ve onu cennetine laik gordu bu dunyanın gunahlarıyla bbogulmadan aldı ama bu demek degıldır kı yaşasaydı sonra yıne cennetine gitseydi ıste o daha acı olurdu senın ıcın arkadasım rabbım sana tekrar nasıp etsın annelıgı ve saglıklı bır sekılde kucagına almak nasıp olsun benım kuzenım 2 cocugunu kaybetti 1 kız 1 oglan hemde onunkı buyuktu anneeee dıyordu senı sevıyorum konusuyordu guluyordu boynuna sarılıyordu aklına gelebilecek butun tatlıkıkları yapıyorlardı ama rızıkları ve kıymetleri dunyada o kadarmış rabbım sabrını bol vers ın yıne bır ornek sehit aileler trafik kazasında hayatını kaybeden gencler ardında kocaaaa bır yarım ınsanlar bırakan yüreklerine ates dusen anneler 18 yas-20-30 yaslarında genc her yer hatıralarıyla dolu olanlar nısanlı olup ardından bırakılanlar ama hepsını rabbımmm verdı ve o aldı en azından bundaha ıyı ya başkaları tarafından darb edilipkarnından o şekil olseydı bu daha acı olmazmıydı rabbımmm buyuktur yıne verecektir sana mesela ben 3 yıldır bebek dıe gecelrı aglar gunduzleri robot gıbı hamıle kadınlara çocuklarıyla oynayan annelere bakıyorum bu da yetmezmış gıbı kendını bılmez cahıllerın sozune boyun egıyorum kısırlıkmı olmuyormu 3 yıl az degıl demekkı bır problem var demelerı bıtırıyor bızlerı sen rabbıme sukur et dua et o sana verecktırrr hayırlısuyla anneeee dıyecekkktır boynuna kosup sarılacak hayırlı bır evlat verecektır ınsallah çok konustum galıba

ne çok konuşması nede güzel anlattın nede güzel içimi ferahlattın bi bilsen rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah..herseyin hayrlısı olsun çok tşk ederm yazdkların ve desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…