Nasıl anlatıcam nerdn balicam bilmiyorum..10 gün önce bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuştu...ben ankarada oturuyorum eşimn görevi sebebyle 8 aydır burdayız.evlendm hemn hamile kaldım bi kızım olucaktı aslen adanalıyız..15 gün önce ev tasıdık bende hafif şeylere yardm ettim annemlere bu sebepmi bilmiyorum kafayı yemek üzereyim...ev tasındı bebeğimn hareketleri normaldi benm kızım çok hareketliydi sürekli hissediyordum..ev tasndktn 4-5 gün snra adanaya gitmk zorunda kaldım annemlerle eşimn görevi vardı bi hafta evde olmicaktı yalnz kalmk istemedm kimseyi doğru üzgn tanımadıgm için 25.11.2013 tarhnde adanaya gittik o günde hersey yolundaydı 26sında benm izlenimim vardı sağlık ocagına gittim kalp atısını duydum tansiyon nabız hersey normaldi.o günün aksamı kızım kımıldamadı ertersi gün çikolata yememe ragmen yine hiç kımıldamadı hastaneye gittik annemle hiç ummuyordum karnmda ölmüş olacagını ama önce nts ile snrada ultrasnla bakıldıgında kalbi durmuş dedi doktor o an ölmek istedm.ne yani artık karnımda minicik tekmeleri olan kızım artık beni tekmelemicekmiydi doktorlar yatışımı yaptı suni sancı verdi ve bebeğim normal doğumla doğdu ama tek farkla herkesn bebeği doğumda ağlarkn benm bebegim canm kızım sessizdi minicik eli ayagı vardı canım kızım dayanılacak gibi deil...29.11.2013 te ölü doğum oldu ve sebebini bilmiyorum nedn doktor sebebi hersey olabilir dedi bilinmez dedi otopsiye gönder dedi ama sonuc yüzde yüz olmaz hatta cıkmama olasalıgıda yüksek bebegn küçük dedi zaten kıyamazdm aldık eşimle kızımı ve defnettik herkes bebeğine yeni kıyaftler giydirirken ben kefen giydirdim kızıma canm yavrum vicdan azbı cekiyorum acaba bişeyler kaldırdım diemi oldu yoksa baska bişeymi.benm bebegmde detaylı ultrasnda kalbinde 3 tane ekojen odak yani parlaklık vardı bu sebep olurmu bilmiyorum bana gecer demişlerdi bütün testlermde hersey normaldi...bebeğim 900 grammış nede güzeldi rabbim dayanma gücü ver dayanamıyorum çıkmıyor içimden neyi nasıl yapıcamı bilmiyorum canm çok yanıyor