29. hafta tek yumurta ikizlerinden birinin kalbi durması

EBRUKAD

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
3
2
1
35
Merhaba,

29. hafta tek yumurta ikizlerimden birinin kalbi durması sonucu birini kaybettik diğeri 10 gündür küvezde.

benim gibi süreci yaşayan varmıdır? diğer bebeğin sağlığı konusunda endişe duyuyorum.

teşekkürler

14 mayisda açmışsınız başlığı. Allah her şeye kadirdir mevlam. Umarım güzel haberler almışsınızdır. Diğeri için de üzüldüm rabbim sabrini verir

Merhaba,

29. hafta tek yumurta ikizlerimden birinin kalbi durması sonucu birini kaybettik diğeri 10 gündür küvezde.

benim gibi süreci yaşayan varmıdır? diğer bebeğin sağlığı konusunda endişe duyuyorum.

teşekkürler
Canım bebegının durumu inşallah iyidir Rabbım evladını sana bagıslasın benım 2 kez aynı şekilde gebelıgım oldu 1 ni 14 haftalık kaybettik esi 31 haftada dogdu ikincisinım eşinide henuz 9 haftalık Ken kaybettik

Canım bebegının durumu inşallah iyidir Rabbım evladını sana bagıslasın benım 2 kez aynı şekilde gebelıgım oldu 1 ni 14 haftalık kaybettik esi 31 haftada dogdu ikincisinım eşinide henuz 9 haftalık Ken kaybettik
Merhaba,
sizede çok geçmiş olsun. yaşayan eşlerin gelişimi nasıl.
45 gün oldu küvezde hala bebeğim. entübeden çıkmasını bekliyoruz. şuan için herşey yolunda gidiyor.

Merhaba,
sizede çok geçmiş olsun. yaşayan eşlerin gelişimi nasıl.
45 gün oldu küvezde hala bebeğim. entübeden çıkmasını bekliyoruz. şuan için herşey yolunda gidiyor.
Saol canım gayet saglıklılar yasıtlarından hıcbır fark yokları senınkıde cok cok iyi olacak annesi merak etme az kalmış yakında kucağına alacaksın melegını

Back
X