Allah hepimizin yardımcısı olsun, sevdiğinin yüreğini ferah tutmaya çalış, ben asker eşiyim sana tavsiyemdir sevdiğin askerdeyken sakın ama sakın triplere kaprislere girmeOf arkadaşım of malesefki korkudan haber izleyemez olduk .
sevdiceğim hakkaride ellerim hergün duada .
Allahım yardım etsin
tedbirli hareket edin, tedbir elden takdir Allah'tanBende çok korkuyorum. artık yolda yürürken acaba başımıza bişey mi gelecek diye tedirginle yürüyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun, sevdiğinin yüreğini ferah tutmaya çalış, ben asker eşiyim sana tavsiyemdir sevdiğin askerdeyken sakın ama sakın triplere kaprislere girme
tedbirli hareket edin, tedbir elden takdir Allah'tan
Ben girmiyorum ama o . . beni çileden çıkarıyor bazen gittiğinden beri bi sinirlilik almış başını gidiyorAllah hepimizin yardımcısı olsun, sevdiğinin yüreğini ferah tutmaya çalış, ben asker eşiyim sana tavsiyemdir sevdiğin askerdeyken sakın ama sakın triplere kaprislere girme
Ay asker mii :/ allah yardım etsin çok zorOf arkadaşım of malesefki korkudan haber izleyemez olduk .
sevdiceğim hakkaride ellerim hergün duada .
Allahım yardım etsin
Çok sağol canmAy asker mii :/ allah yardım etsin çok zor
Geçen gün konu açmıştım eşim üstüne başına bir şey al dedi ve g.doğuya geçici göreve giderken senin kartının kotası yetmez benimkini kullan diye kartını bana vermişti döndüğümde bu üstündekilerle görmeyeceğim diye ve ben de bozulmuştum biraz aslında aklımdaki şey eşim o kadar zor şartlarda çalışırken ben nasıl üst-baş alırdım ve bugün gittim bi şeyler aldım eve geldim tv açtım haberlerde gördüm vahim olayı şimdi içim içimi yiyor keşke diyorum kuruş harcamasaydımBenimde nişanlım asker çok zor ya. Allah sabır versin
Olur tatlım görmezden gel nasılsa bitecek Allahın izniyle. Bu dönemde bunlar normaldir.Ben girmiyorum ama o . . beni çileden çıkarıyor bazen gittiğinden beri bi sinirlilik almış başını gidiyor
her ne kadar alttan almaya çalışsamda oluyor arada küsmeler
Geçen gün konu açmıştım eşim üstüne başına bir şey al dedi ve g.doğuya geçici göreve giderken senin kartının kotası yetmez benimkini kullan diye kartını bana vermişti döndüğümde bu üstündekilerle görmeyeceğim diye ve ben de bozulmuştum biraz aslında aklımdaki şey eşim o kadar zor şartlarda çalışırken ben nasıl üst-baş alırdım ve bugün gittim bi şeyler aldım eve geldim tv açtım haberlerde gördüm vahim olayı şimdi içim içimi yiyor keşke diyorum kuruş harcamasaydım
canım onu söyleyememNereye göreve gitti
aynı yer olsaydı sana özelden yazardımNereye göreve gitti
canım onu söyleyemem
Öncelikle Cumhuriyetimizin 91. yılı tüm Cumhuriyet kadınları için kutlu olsun !
Televizyonlar bangır bangır Ermenek'teki 18 işçiden ümidin kesildiğini bildiriyor,
Bir astsubayımız eşiyle alışverişteyken haince başından vuruluyor,
Her yerde feryat figan...
YETER ARTIK YETERRRRR !!!!!!!
Cumhuriyet tarihinin en kanlı bayramını kutladığımız için tarihe geçmek üzereyiz.
Gerçekten psikolojim bozuldu.
senin için sıkıntı olmaz yine de ifşa etmeYazdıktan sonra sakıncalı olduğu aklıma geldi kusura bakma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?