Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enam kısçelerim gelin çay içelim bir çay demledim off diyorum
lorim sana 2 bardaktan fazla vermem bebişe daha sağlıklı şeyler lazımben hemen geliyorumm
vay melekim sonunda:82: :82: 67.153 diyorum :128::128:
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
ve son 2 saat !
en sonunda tahmin yaptım
yaptım ama sanki bu sefer tutmuyacak gibi geliyolorim sana 2 bardaktan fazla vermem bebişe daha sağlıklı şeyler lazım
vay melekim sonunda
hayalet hayalet dolaş gel 2 saat de ondan sonra tekrar çıkıp git hani ipucu hani nirde :44::44:
bende geliyorum
ve son 2 saat !
lorim sana 2 bardaktan fazla vermem bebişe daha sağlıklı şeyler lazım
vay melekim sonunda
hayalet hayalet dolaş gel 2 saat de ondan sonra tekrar çıkıp git hani ipucu hani nirde :44::44:
kimin tahmini tutarsa o kazanacak canım ama ben kazandığımda 2 birbirine yakın tahminide kabul etmişlerdi bilmiyorum kazen karar verecekmelekim kazanan sadece 1 kisimi olucak? :26:
yaptım ama sanki bu sefer tutmuyacak gibi geliyo
tamam onada raziyim ben aburu cuburu alip gelirim
kimin tahmini tutarsa o kazanacak canım ama ben kazandığımda 2 birbirine yakın tahminide kabul etmişlerdi bilmiyorum kazen karar verecek
ben püskevitte istiyorum
Ben sana alaman cikolatalari getiricemm canimm
atma kıscem gel ben sana kürk yerine hürremin elbiselerinden alıp getiriyim vazgeç ne olurbenim tutcak çünkü tutmazsa atcam kendimi aşağı
hadi hayirlisi heyecan dorukta
çikilatada olur tuti kız piskevitleride sen al gel
yahu burayı iyice kadınlar matinesine çevirdik
çikilatada olur tuti kız piskevitleride sen al gel
yahu burayı iyice kadınlar matinesine çevirdik
yok vazgeçmem bu sevdadan bana kürk versinler hürremin elbiseleri değil Süleyman'ın kaftanı gibi kaftan istiyem]
atma kıscem gel ben sana kürk yerine hürremin elbiselerinden alıp getiriyim vazgeç ne olur
deme öyle bebeğim sen bu halinle çok güzelsintamam kuzum çerez falan hepücüğünü alıp geliyore dondurmadaaa :131::131: az şişkoyum birazdaha yiyeyim
umarim bisey demezler
olur kıscem sen yeterki atma kendini gençliğine yazık etmeyok vazgeçmem bu sevdadan bana kürk versinler hürremin elbiseleri değil Süleyman'ın kaftanı gibi kaftan istiyem
deme öyle bebeğim sen bu halinle çok güzelsin
Kazene biraz rakamları bulmak zor olucak o kadarcık