belki acır da kürk virir bize :26::26:
Türkiye de kan gruplarının görülme sıklığına yer verilen broşürlere göre, halkın yüzde 39 u A Rh pozitif, yüzde 29 u 0 Rh pozitif, yüzde 14 ü B Rh pozitif, yüzde 6 sı A Rh negatif, yüzde 5 i AB Rh pozitif, yüzde 4 ü 0 Rh negatif, yüzde 2 si B Rh negatif, yüzde 1 i de AB Rh negatif kan taşıyor.
alın size ip ucu kızlar
valla ben ciddiyim alamazsam atıcam kendimi
tamam kızçemm bende yanıdayımmmmm
he doğru diyosun bacım belli mi olurbellimii oluu cankuşşş
Aşk olsun yanii
aynen aynen hadi inşallah sonra tekrar kazanırsam o kürkü de sana vericemhayallere bak birini kazandım ikinciyi hediye ediyorum
kürk falan bahane çok seviyorum burayı burdaki muhabbeti eğlenceyi arkadaşlığıgerisi boş
Not: kürk gelmezse atlayacağım o ayrı tabi söz ağızdan bir kere çıkarmış . bir gencin yaşamını değiştirebilecek mi bakalım patron :44: yoksa beni ölüme mi terk edecek
kürk falan bahane çok seviyorum burayı burdaki muhabbeti eğlenceyi arkadaşlığıgerisi boş
Not: kürk gelmezse atlayacağım o ayrı tabi söz ağızdan bir kere çıkarmış . bir gencin yaşamını değiştirebilecek mi bakalım patron :44: yoksa beni ölüme mi terk edecek
canım 0 rh + çok raslanan bir kan gurubu diyebiliyorum bende :26::26::26:
bence en cok rastlanaan kan grubuilk insan hz. Adem bile 0 pozitifmis
mendee isiitorummmmm yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Türkiye de kan gruplarının görülme sıklığına yer verilen broşürlere göre, halkın yüzde 39 u A Rh pozitif, yüzde 29 u 0 Rh pozitif, yüzde 14 ü B Rh pozitif, yüzde 6 sı A Rh negatif, yüzde 5 i AB Rh pozitif, yüzde 4 ü 0 Rh negatif, yüzde 2 si B Rh negatif, yüzde 1 i de AB Rh negatif kan taşıyor.
alın size ip ucu kızlar
bellimi olurrr cankuşşşşşşteşekür ederimmm şimddidennnn
he doğru diyosun bacım belli mi olur
ablaların ablası sen bizim aramıza dön diye öle didik şaka o şaka seviyoz biz seni
cankuşumm morem benİMM....
ama ne diycezzzzbide zorunlu bölüm degilya herkescikler yazdimi orasi mechull
Demeyin o zaman negatif olanı ile mi karıştırdım ben yoksadeseniize benden tahmin falan çıkmaz :))
görmüyorlar yavrum yaşu kızın çektiği çileyi bir yönetim görmüyor
inşallah bacım inşallahivet ya burdaki muhabbet cok güzelll
yasamin degisecekk günesinkizi kiscem
kızlar az yavaş muhabbet edin yahu yetişemiyorum sayfalara
şuanda kendi evimdeyim yani evlenince yaşicağım evimdesizin yüzünüzden kalkıp eve gidemiyorum muhabbet etmekten ama kalkmam lazım artıkın
aaaa neden kii
he doğru diyosun bacım belli mi olur
ablaların ablası sen bizim aramıza dön diye öle didik şaka o şaka seviyoz biz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?