• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29-30 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

97173 diyorum. Bu arada ben secenekler kismina , kan grubumu yazmamistim. Hemen ekliyorum.

:1::1::1::1:senin şu alttaki kızçe ile oğülan ne hoşşş
bayıldımmmmmmm:1::1::1::1::9::9::9::9::9:

donuna kadar almış:9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
iivett ysakımmm çok heyecan yapptımmm buarada 8dene kan grubu ba kazenn sadece 3 yazmış 1 sormuşş kalan 4 dene daha var onarıda tahmine katmalıı :18::18::18::18::18:

yaw negatifler azdir onlari katmiyom bilede a pozitifi bilsek iydi ama o yazilmamisss:51::51::51:

yani tek rakibimiz a pozitifler ona göre tahmin yürütmeliyizzzz:27::27:

rengina şekerim ağzından bal damlıyor :54::54: acaba şu 10. kattan atlama işini 00.05 mi ertelesem ? sonuçlar açıklanınca olmazsa atlarım :26::26: olabülüüü öyle yapayım ben :52:

ertele ertele.:1:
hep sen kazanırsın gibi geliyor :12: hadi inşallah

Mantık olarak bakarsak soruya;cevap düşük bir rakam olmalı çünkü ;sıklıkla rastlanan bir kan gurubu değil diyorum:26: ama şuda var KK nüfusu oranına göre hesaplanmalı :)

:63: :63: şaka şaka o bilsin :16::16:

kazen bey bu toplu intiharlara bi çözüm bulmalıyız :60: :60: :60:

tuticim günesinkızından sonra da seni düşündüm ama inan ki kazanırsanız kürkünün bir kolunu verin bana bari :27:

Mantık olarak bakarsak soruya;cevap düşük bir rakam olmalı çünkü ;sıklıkla rastlanan bir kan gurubu değil diyorum:26: ama şuda var KK nüfusu oranına göre hesaplanmalı :)

bence en cok rastlanaan kan grubu:30:ilk insan hz. Adem bile 0 pozitifmis:29:

canım 0 rh + çok raslanan bir kan gurubu diyebiliyorum bende :26::26::26:

Back