Aminn çok teşekkür ederim inşallahSadece geçmiş olsun demek istedim. Umarım bebeğiniz en kısa sürede sağlığına kavuşur, siz de birbirinize kavuşursunuz. Acil şifalar ve sabırlar diliyorum
Canim ya Allah minik yavruya yaşama gücü versin InsaAllah. Allah yardimciniz olsunKızlar kesem yırtılmıştı 26 haftalıkken ciğer geliştirici iğne oldum o hafta sonrs hastaneye yattım 3 hafta durdu kızım enfeksiyon çıktı kanımda çok yüksek acil sezeryana alındım 1500 kilo doğdu kızım gelişimi iyiydi ama kendi nefes alamıyor solunum cihazına bağlı hala geçen hafta ciğerleri patlamış dediler bugun düzeldiğini öğrendim süt gönderiyorum göremiyorum maleseef de bu süreçleri yaşayan varmı sağlıkla kaç günde çıktı bebeğiniz yoğun bakımdan ilk çocuğum tüp bebekti çok zor beklemek doktor herşeye hazırlıklı olun demişti geçen hafta
Çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç. Umarım sağ salim atlatırsınız.Kızlar kesem yırtılmıştı 26 haftalıkken ciğer geliştirici iğne oldum o hafta sonrs hastaneye yattım 3 hafta durdu kızım enfeksiyon çıktı kanımda çok yüksek acil sezeryana alındım 1500 kilo doğdu kızım gelişimi iyiydi ama kendi nefes alamıyor solunum cihazına bağlı hala geçen hafta ciğerleri patlamış dediler bugun düzeldiğini öğrendim süt gönderiyorum göremiyorum maleseef de bu süreçleri yaşayan varmı sağlıkla kaç günde çıktı bebeğiniz yoğun bakımdan ilk çocuğum tüp bebekti çok zor beklemek doktor herşeye hazırlıklı olun demişti geçen hafta
Rabbim şifa versin sağlıkla alın kızınızı artık kucağınıza inşallahKızlar kesem yırtılmıştı 26 haftalıkken ciğer geliştirici iğne oldum o hafta sonrs hastaneye yattım 3 hafta durdu kızım enfeksiyon çıktı kanımda çok yüksek acil sezeryana alındım 1500 kilo doğdu kızım gelişimi iyiydi ama kendi nefes alamıyor solunum cihazına bağlı hala geçen hafta ciğerleri patlamış dediler bugun düzeldiğini öğrendim süt gönderiyorum göremiyorum maleseef de bu süreçleri yaşayan varmı sağlıkla kaç günde çıktı bebeğiniz yoğun bakımdan ilk çocuğum tüp bebekti çok zor beklemek doktor herşeye hazırlıklı olun demişti geçen hafta
Rabbim tez vakitte yavrunu sana kavuştursun Allahm şifa versin miniğeKızlar kesem yırtılmıştı 26 haftalıkken ciğer geliştirici iğne oldum o hafta sonrs hastaneye yattım 3 hafta durdu kızım enfeksiyon çıktı kanımda çok yüksek acil sezeryana alındım 1500 kilo doğdu kızım gelişimi iyiydi ama kendi nefes alamıyor solunum cihazına bağlı hala geçen hafta ciğerleri patlamış dediler bugun düzeldiğini öğrendim süt gönderiyorum göremiyorum maleseef de bu süreçleri yaşayan varmı sağlıkla kaç günde çıktı bebeğiniz yoğun bakımdan ilk çocuğum tüp bebekti çok zor beklemek doktor herşeye hazırlıklı olun demişti geçen hafta
Canım çokk geçmiş olsun bebeğinin şuanki durumu nasılKızlar kesem yırtılmıştı 26 haftalıkken ciğer geliştirici iğne oldum o hafta sonrs hastaneye yattım 3 hafta durdu kızım enfeksiyon çıktı kanımda çok yüksek acil sezeryana alındım 1500 kilo doğdu kızım gelişimi iyiydi ama kendi nefes alamıyor solunum cihazına bağlı hala geçen hafta ciğerleri patlamış dediler bugun düzeldiğini öğrendim süt gönderiyorum göremiyorum maleseef de bu süreçleri yaşayan varmı sağlıkla kaç günde çıktı bebeğiniz yoğun bakımdan ilk çocuğum tüp bebekti çok zor beklemek doktor herşeye hazırlıklı olun demişti geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?