Sonu çok güzel bitmiş hamdolsunn darısı bizim başımıza inşallah29+6 da kordon kopmasiyla sezryne alindim 69 gun yogun bakimda kaldi herseyle karsilastik solunum bagirsak problemi kan degerleri baska sehirde tedavisi devam etti sevk edildi ama hepsi geride kaldi gecen hafta evimize donduk sabir ve dua tek yapabilecegin sey umutsuz olma cok gucluler cunku
Peki herhangi bir hasar kaldı mı bebekte beyin kanaması geçirdi mi29+6 da kordon kopmasiyla sezryne alindim 69 gun yogun bakimda kaldi herseyle karsilastik solunum bagirsak problemi kan degerleri baska sehirde tedavisi devam etti sevk edildi ama hepsi geride kaldi gecen hafta evimize donduk sabir ve dua tek yapabilecegin sey umutsuz olma cok gucluler cunku
Yok cok sukur oyle birsey olmadi nek gibi birsey gecirdi sadece diger sorunlarini zaten kucuk goruyoduk o kadar cok sey soyledilerki lutfen sadece dua edin ve umudunuzu kaybetmeyin yanimda 26 haftalik dogum yapan arkadas vardi 700 gramdi o gecirdi ama atlatti Rabbimin mucizeleri bitmezPeki herhangi bir hasar kaldı mı bebekte beyin kanaması geçirdi mi
Benim bebegimde su an kuvezde,28+5 te dogdu,su an 34 gunluk oldu,beslenmesini artiriyolardi ama biraz sindirimde zorlaniyomus,o yuzden az ve sık vereceklermis,benim size sorum nek te nasil belirtiler veriyo ,bize su anda sknti yok ama beslenmeden sonra zorlaniyo dediler size sormak istedimYok cok sukur oyle birsey olmadi nek gibi birsey gecirdi sadece diger sorunlarini zaten kucuk goruyoduk o kadar cok sey soyledilerki lutfen sadece dua edin ve umudunuzu kaybetmeyin yanimda 26 haftalik dogum yapan arkadas vardi 700 gramdi o gecirdi ama atlatti Rabbimin mucizeleri bitmez
Kilo alıyor mu pekiBenim bebegimde su an kuvezde,28+5 te dogdu,su an 34 gunluk oldu,beslenmesini artiriyolardi ama biraz sindirimde zorlaniyomus,o yuzden az ve sık vereceklermis,benim size sorum nek te nasil belirtiler veriyo ,bize su anda sknti yok ama beslenmeden sonra zorlaniyo dediler size sormak istedim
evet aliyor,bazi gunler eksi 10 grami oluyo ama genelde aliyoKilo alıyor mu peki
Anne sütü destekleyici mama aldırdı mi doktorunuzevet aliyor,bazi gunler eksi 10 grami oluyo ama genelde aliyann
evet aldirdi bir 10 gun hep sabit gitti kilosu guclendiriciden sonra almaya basladiAnne sütü destekleyici mama aldırdı mi doktorunuz
Benim de iki gündür aynı kilosu doktor iki kilo olması gerekiyor dedievet aldirdi bir 10 gun hep sabit gitti kilosu guclendiriciden sonra almaya basladi
Hayirlisiyla alirlar insallah saglikla kavusuruz bebeklerimizeBenim de iki gündür aynı kilosu doktor iki kilo olması gerekiyor dedi
Amin inşallahSonu çok güzel bitmiş hamdolsunn darısı bizim başımıza
Kusma karın şişliği buyuk abdestini yapamama birde kanli gaita bu belirtiler vardiBenim bebegimde su an kuvezde,28+5 te dogdu,su an 34 gunluk oldu,beslenmesini artiriyolardi ama biraz sindirimde zorlaniyomus,o yuzden az ve sık vereceklermis,benim size sorum nek te nasil belirtiler veriyo ,bize su anda sknti yok ama beslenmeden sonra zorlaniyo dediler size sormak istedim
Kanlı gaita bir kere oldu amaBenim bebegimde su an kuvezde,28+5 te dogdu,su an 34 gunluk oldu,beslenmesini artiriyolardi ama biraz sindirimde zorlaniyomus,o yuzden az ve sık vereceklermis,benim size sorum nek te nasil belirtiler veriyo ,bize su anda sknti yok ama beslenmeden sonra zorlaniyo dediler size sormak istedim
Dua edin en guzel çozüm gercektenBenim bebegimde su an kuvezde,28+5 te dogdu,su an 34 gunluk oldu,beslenmesini artiriyolardi ama biraz sindirimde zorlaniyomus,o yuzden az ve sık vereceklermis,benim size sorum nek te nasil belirtiler veriyo ,bize su anda sknti yok ama beslenmeden sonra zorlaniyo dediler size sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?