29.12.2009 ameliyat tarihim

tasarımı beğendinizmi

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
Canım umarım harika bi burnun olur. seninle aynı gün ameliyat olmuştuk hatırlarsan.
Fakat benim daha alçım alınmadı. Bugün alınacak.Seninki kaç gün sonra alındı?

canım çok geçmiş olsun
inş. şişler indikçe bi sorunla karşılaşmazsın
şişlikler inince lakito ve senin fotolarını bekliyoruz olumunekankayizsmile

Canım umarım harika bi burnun olur. seninle aynı gün ameliyat olmuştuk hatırlarsan.
Fakat benim daha alçım alınmadı. Bugün alınacak.Seninki kaç gün sonra alındı?

evet canım unuturmuyum hiç seni kader arkadaşıyız:1hug: inşallah öyle olur seninde.benim 1 hafta olunca yani dün alındı.dün alınca çok şaşırdım kendime alışamadım ya çok değişik bi hiskaydirigubbakcemile3 bide burnumda hiç sivilce olmazdı.bi sürü sivilce çıkmış alçıdan doktorum merak etme gözenekler kısa süre tıkalı olduğu için geçicek dedi

Emeklicim benimde alçım alındı bugün.annem,arkadaşlar beğendi burnumu fakat bana yamuk geldi.ödemlerdenmiş.Şuan bantlı sıkı sıkı.Bu şekilde gayet düzgün. Demekki şişliklerden yamuk, yoksa bantlıykende yamuk olurdu.Ucuda epeyce kalkık geldi bana ama iner sanırım biraz.Banada aynaya bakınca çok tuhaf geldi.Bendede bikaç sivilce çıkmış :) Benim gözlerimde morluk oldu canım fakat hiç kanlanmadı.Yüzümde biraz şişti ve yanaklarım halen şiş.Fakat göze batar bişeyim yok. Yarın profilime albüm yapacağım.

sizleri takip ediyorum devamlı ..estetik olucagım bende neler yasadıgınızı izliyorum :)) sanada cok gecmis olsun güle güle kullan burnunu latiko ..benimde kısmetse ayın 16 sında gün yaklaştıkça korku oluşuyor ..kac saat sürdü ameliyatın latiko

Canım tam olarak ne kadar sürdü bilemiyorum fakar bir saatten fazla sürdü benim.

aslında ameliyattan çıktıktan sonra anladım ki korkulacak hiçbişey yok.bide güzel yapılmışsa dadından yenmezz :jeyyar:

cesaret ignesi yada sakinlestici türden igne yaptılarmı kızlar size ameliyat öncesi

emekliiii fotograflarını ne zaman görecez peki boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

haftaya yüklücem iyice güzelleşsin burnum hemen yüklücem zemuszemusbayanssulusmile

canım burnunun güzelleşmesini bekleme
şimdi sana şişlikten kusurlu gelir hep
sen ekle biz yorumlayalım opuyorumnanaktan

önden o şekilde yapmadı.farklı oldu.herkes çok doğal olduğunu söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…