285 cc implant

esmercandyy

İç dünyasında kaybolmuş bir anne
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
6
1
34
Merhaba kızlar cuma günü göğüs büyütme estetiği oldum .. yok denecek kadar küçük tü göğüslerim içimden hep 325 cc 350cc falan geçiyordu ama 285 cc olmuş yani fazlasını kabul etmemiş bünyem .. şuanda evet var gibi ama küçük gibi hissediyorum korse olduğu için de olabilir çok anlamıyorum sargılı olduğum için . 285 cc silikon kullananlar varsa yazabilirlermi memnunlar mı gerçekten küçükmü .. ameliyat agrımı unuttum buna üzülüyorum 3 gündür . Şimdiden teşekkürler

Ben de 315 cc oldum 24 gün oldu bana da küçük geliyolar tecrübeli arkadaşlar zamanla nasıl oluyor daha da mı küçülecek? Doktorum şuan altlar basık olduğu için daha küçük gördüğümü altların zamanla dolgunlaşıp şekillendiğini ve daha farklı görünceğini söyledi tamam şekillenir ama boyutta bi değişim olmucak sonuçta :/

Yaaa keşke ben 315 cc olabilseydim . Hiç göğsüm olmadığı için 285 cc ancak olduğunu söyledi doktorum ama sanırım gözümüz alışıcak siz daha şanslısınız yinede hepimize hayırlı olsun .. biraz ayrık gelşyor benimde gözüme

Vücut ölçüleriniz nedir boy ve kilonuza göre uygun takmıştır diye düşünüyorum. Benim1.68, 52 kg 300 CC yuvarlak HP mentor takıldı.

Vücut ölçüleriniz nedir boy ve kilonuza göre uygun takmıştır diye düşünüyorum. Benim1.68, 52 kg 300 CC yuvarlak HP mentor takıldı.
175e 61 kgyum. Doktor ameliyat esnasında deneme yapmıyordu öncesinde belirlemiştik ccyi o yüzden böyle oldu maalesef

Şu an nasılsınız sonucu çok merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…