285 cc damla

blackangel92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
73
17
32
Merhaba arkadaşlar
Bugün silikon ameliyatımın 5. Günü
Gerçekten çok doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum.
Umarım zamanla daha iyi olcak
Daha önceden ameliyat olmuş arkadaşlara sormak istiyorum kaç ay içinde yumuşamalar başlar :KK200:

Damla proteziniz Natrella markas ise 2-3 ay içinde bile yuşumadığını söyleyenler var, Mentor ise ben 3. ayımdayım yumuşaklık tabi ki var ama tatmin edici değil, 6.aydan sonra sanırım mutlu edecek

Damla proteziniz Natrella markas ise 2-3 ay içinde bile yuşumadığını söyleyenler var, Mentor ise ben 3. ayımdayım yumuşaklık tabi ki var ama tatmin edici değil, 6.aydan sonra sanırım mutlu edecek

Aslında o konuyu da araştırdım kimi mentor daha yumuşuyor diyor kimi de natrella. Benim markası natrella. Peki o füze gibi görüntü ne zaman gidiyor acaba? Şuan şişlerimin az az indiğini hissediyorum ama hala o taş varmış hissi var tabi

B blackangel92 Ben araştırırken okuduklarımdan, doktor yorumlarından da hep duyduğum, damla protezde Natrella nın daha yumuşak olduğu. Yuvarlak protezle karşılaştırma, damlalardan bahsediyorum. Ama türlü sebeplerden, kapsül oluşturma riski vs daha yüksek olduğu için görüştüğüm birkaç doktor Natrellayı artık kullanmıyordu.
Taş hissi 3. 4. haftanda geçmiş olur sanırım benim öyle olmuştu

Merhaba arkadaşlar
Bugün silikon ameliyatımın 5. Günü
Gerçekten çok doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum.
Umarım zamanla daha iyi olcak
Daha önceden ameliyat olmuş arkadaşlara sormak istiyorum kaç ay içinde yumuşamalar başlar :KK200:
canım benim 2. ayım , ilk ay ki sertlik yok tabi her geçen gün dahada yumuışuyorlar ama 6 ay 1 yılı buluyormuş meme kıvamına gelmesi ama bence sertte güzel yahuu :))

canım benim 2. ayım , ilk ay ki sertlik yok tabi her geçen gün dahada yumuışuyorlar ama 6 ay 1 yılı buluyormuş meme kıvamına gelmesi ama bence sertte güzel yahuu :))
Bence de sertte güzel duruyor tabi şu füze gibi durması geçerse :)
Peki ben şuan sadece sırt üstü yatabiliyorum. 2 ay içinde yan yatabilir miyim? Vücudunda silikon varmış hissi tam olarak ne zaman geçiyor

Bence de sertte güzel duruyor tabi şu füze gibi durması geçerse :)
Peki ben şuan sadece sırt üstü yatabiliyorum. 2 ay içinde yan yatabilir miyim? Vücudunda silikon varmış hissi tam olarak ne zaman geçiyor
1 ay sonra yan yatmaya başladım kuzum o his bende 1 ay sonra geçti , şuan ara ara hissediyorum büzüşme hissi gibi :KK70: ama şuan gayet sahiplendim tabi yüz üstü halen yatamıyorum ...

2 aydan sonra yumuşamaya başlıyor, 6 ayda epey yumuşak oluyor ama 1 yıla kadar gitgide daha da yumuşuyor. Yalnız damla protezler belli derecede yumuşar, genelde serttir şekli bozulmaması için..

2 aydan sonra yumuşamaya başlıyor, 6 ayda epey yumuşak oluyor ama 1 yıla kadar gitgide daha da yumuşuyor. Yalnız damla protezler belli derecede yumuşar, genelde serttir şekli bozulmaması için..

Ama bu ilk günki sertlikte olmaz herhalde diye düşünüyorum. 1 sene sonra bu damla protezler silikon olduğu anlaşılır mı canım

şöyle söyliyim doktorumun eski bir hastasının göğsüne dokunduğumda hiç bir fark anlamadım 1.5 yıllık falandı normal meme kıvamı :))

Ama bu ilk günki sertlikte olmaz herhalde diye düşünüyorum. 1 sene sonra bu damla protezler silikon olduğu anlaşılır mı canım
Yok tabi ki ilk zamanki gibi olmayacak.. Açıkçası hiç damla protez görmedim yakından ve ellemedim de ama fazla büyük olmayan ccler zaten hiç anlaşılmıyor protez olduğu..

Yok tabi ki ilk zamanki gibi olmayacak.. Açıkçası hiç damla protez görmedim yakından ve ellemedim de ama fazla büyük olmayan ccler zaten hiç anlaşılmıyor protez olduğu..

Süper o zamannnn. Zaten ameliyat olduğumu bile hissetmiyorum salı günü oldum bugün normal hayatıma devam edebiliyorum 1.5 gün ağrım oldu o kadar. Hatta bugün bazı kız arkadaşlarıma gösterdim inanamadılar silikon olduğuna :KK49::KK200:

O kadar keskin belli bi yere kadar yumuşar ancak demişsiniz ki bi an korktum... neyse ki hiç görüp dokunup ellememişsiniz.

Tikkabilla Tikkabilla bence kuramazsınız. daha sert olduğunu teorik olarak bilmeniz, ne kadar sert olduğu hakkında yönlendirici yorum yapmanıza izin vermez. Ben yapamam, siz yaparsanız da belli ki o sizin etik anlayışınız. Vurgulamak istediğim tam da bu nokta ama anlamak istememenizi gayet iyi anlayıp, bundan sonra yapacağınız yorumu da umursamayacağım haliyle.

X