• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 yasindayim ama yasli ve yorgun oldugumu dusunuyorum yardimm

leyla06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
538
458
103
Ankara
Kizlar, yasim 28, makyaj yapiyorum, sacim boyali ama cok sert dokulu
Yine de yuzumde boyle yorgun ve yasli bir ifade var. Bekarken boyle degildi, yasimdan en az bes yil kucuk gosterirdim. Ama ne oluysa evlendikten sonra oldu. Sorunlu bir evliligin izleri coktu sanki bedenime. Yani 30 falan gosteriyorum.
ama bekarken kimse 20 den buyuk olduguma inanmazdi 26 yasindaydim oysa.
Dogumda cok kilo aldim ve tonla catlagim var. Baya zayifladim suan bekarlik kiloma 5 kilo kaldi. Ama yuzumdeki o yorgun soluk ifade gecmiyor.
Cilt bakimina gittim 3 gun iyiydi, simdi yine ayni.
Yasimdan genc gorunmek istiyorum.

Yine de yuzumde boyle yorgun ve yasli bir ifade var. Bekarken boyle degildi, yasimdan en az bes yil kucuk gosterirdim. Ama ne oluysa evlendikten sonra oldu. Sorunlu bir evliligin izleri coktu sanki bedenime. Yani 30 falan gosteriyorum.
Dogumda cok kilo aldim ve tonla catlagim var. Baya zayifladim suan bekarlik kiloma 5 kilo kaldi. Ama yuzumdeki o yorgun soluk ifade gecmiyor.

Merhaba konu hakkında çok bilgim yok ama senin için biraz araştırdım:))

Nemlendirici kullanın
Göz altı kapatıcısı kullanın
Göz altı torbalarınızı kapatarak daha genç bir görünüm sağlar.

Açık renk fondöten sürün
Açık tonlardaki fondötenler cildinizin daha ferah ve genç görünmesine yardımcı olur.

Makyaj süngeri kullanın
Açık renk kaş kalemi kullanın
Kaşlarınızda kalem kullanıyorsanız açık renklileri ve kaşınıza en uygununu tercih ederek doğal görünün.

Dudaklarınızı doğal bırakın
Dudaklarınızda mümkün olduğunca kendi rengini ya da ona çok yakın tonları uygulayın.

Hafif tonlarda allık sürün
Allığınızı çok dikkat çekici, koyu tonlarda sürmemeye özen gösterin. Doğallık daima daha genç gösterir.

- Genç görünmenin diğer bir önemli noktası da giyim tarzı. Tabii çok genç giyinip özenti gibi dolaşmayın.
Unutmayın fazla kilo da yaşlı gösterir. Bir uzmanın önereceği size özel iyi bir diyet programıyla kilonuzu dengede tutmaya özen gösterin. İnce beden daima daha genç görünür!

- Dişleriniz de yaşınızı ele verir. Dişlerinizin beyazlığını korursanız daha genç görünürsünüz. Diş ipi kullanmak, düzenli olarak fırçalamak belli bir yaştan itibaren çok önemli.

- Daha genç görünmek ve hissetmek için bazı vitamin takviyelerine başvurabilirsiniz. Düzenli olarak C, E, D, B6 vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum ve melatonin takviyesi sizi birkaç yaş geriye götürür.
- Yaşla birlikte saçların gürlüğü de gider. Doğru kesim ve saç rengiyle saçlarınız daha genç görünmenizi sağlar.

Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Merhaba konu hakkında çok bilgim yok ama senin için biraz araştırdım:))

Nemlendirici kullanın
Göz altı kapatıcısı kullanın
Göz altı torbalarınızı kapatarak daha genç bir görünüm sağlar.

Açık renk fondöten sürün
Açık tonlardaki fondötenler cildinizin daha ferah ve genç görünmesine yardımcı olur.

Makyaj süngeri kullanın
Açık renk kaş kalemi kullanın
Kaşlarınızda kalem kullanıyorsanız açık renklileri ve kaşınıza en uygununu tercih ederek doğal görünün.

Dudaklarınızı doğal bırakın
Dudaklarınızda mümkün olduğunca kendi rengini ya da ona çok yakın tonları uygulayın.

Hafif tonlarda allık sürün
Allığınızı çok dikkat çekici, koyu tonlarda sürmemeye özen gösterin. Doğallık daima daha genç gösterir.

- Genç görünmenin diğer bir önemli noktası da giyim tarzı. Tabii çok genç giyinip özenti gibi dolaşmayın.
Unutmayın fazla kilo da yaşlı gösterir. Bir uzmanın önereceği size özel iyi bir diyet programıyla kilonuzu dengede tutmaya özen gösterin. İnce beden daima daha genç görünür!

- Dişleriniz de yaşınızı ele verir. Dişlerinizin beyazlığını korursanız daha genç görünürsünüz. Diş ipi kullanmak, düzenli olarak fırçalamak belli bir yaştan itibaren çok önemli.

- Daha genç görünmek ve hissetmek için bazı vitamin takviyelerine başvurabilirsiniz. Düzenli olarak C, E, D, B6 vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum ve melatonin takviyesi sizi birkaç yaş geriye götürür.
- Yaşla birlikte saçların gürlüğü de gider. Doğru kesim ve saç rengiyle saçlarınız daha genç görünmenizi sağlar.

Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

konu sahibine yardımcı olmaya çalışmışsınız güzel, fakat şu gözaltı kapatıcısı kullanımı ile ilgili verdiğiniz bilgiye katılmıyorum bu tür ürünler gözaltlarını zamanla daha kötü duruma getirir çok gerekli olmadıkça göz çevresine bu tür müdahaleler yapılmamalıdır yoksa zamansız kırııklıklar ve torbalanmalar meydana gelir

yaşınızdan genç görünmek istiyorsanız öncelikle enerjinizi yükseltin, bunun için öncelikle kendinizi yorgun yaşlı görünüyorum diye üzmeyin böyle görünmediğinize kendinizi inandırın ve zamanla daha da iyi görüneceğinize inanın iyi görünmek için düzenli olarak saç, cilt bakımı yapın illa bir merkeze gitmenize gerek yok evde kendi kendinize yapabileceğiniz birçok bakım kürü var. spor yapın bebeğiniz olduğu için çok vaktiniz olmuyordur ama yine de bi şekilde kendinize zaman ayırın. saçlarınız sert ise gliserinli su kullanarak nemlendirebilir yumuşak saçlar elde edebilirsiniz size birçok tavsiyede bulunabilirim isterseniz

Eger yeni kilo verdiyseniz, yuz ilk zamanlarda cokmus gozukuyor...
Zamanla kilo oturuyor ve eski haline donuyor...
Bu sebeple olabilir...
Ayrica eger spor yaparsaniz, kan dolasiminiz artar ve yuzunuze renk gelir...
Bu arada o sikintilarinin hepsi umarim yoluna girmistir...

gnc nin hyelunurik asit tabletinden günde bir kullanın,pahalı yalnız.30 tanesi 100 e yakın arada indirimler oluyor.Zaten sürekli kullanılmıyor en fazla üç ay devam ediiliyor sonra ara verip tekrar başlanabiliyor.Devamlılık lazım krem gibi..

Antiaging kremlere yaşınıza uygun olanlardan başlayın.Dermokozmetik olursa daha iyi olur.Temizleme ve nemlendirme çok önemli.Hersabah ve akşam yüzünüzde buz parçası gezdirin.Hafta bir peelinge başlayın.Arada bal-süt veya bal- yoğurt maskesi yapın.Her duyduğunuzu ve aklınıza yatmayanı yapmayın bu arada..Sigara varsa bırakın.Sebze ve meyveyi alışkanlık haline getirinçStresten uzak durmaya çalışın..Yüz yogası paın aklınıza geldikçe..O -x demek gibi..Parmaklarla dışa ve yana doğru gerginleştirme masajları falan..

Son düzenleme:
bundan bir kaç ay öncesine kadar benim göz kapaklarım acayip olmuştu.ne yaparsam yapayım yorgun ve hasta gibi gözüküyordum çok stresliydim o zamanlar.şimdi daha az stres yapmaya çalışıyorum geçti çok şükür.

:))) oyleymis

Bisey diyeyim mi hic tanimadigim bir kadina baktigim zaman dogum yapip yapmadigini anliyorum, hic yanilmadim

o zaman birde Almanyadakileri gör dudagin ucuklasin
birkac tane doguranlar bile ergen görüntüsüne sahip
ben bir tane dogurdugum halde evrim gecirdim
nerde eksi ben nerde simdiki halim :(

konu sahibine yardımcı olmaya çalışmışsınız güzel, fakat şu gözaltı kapatıcısı kullanımı ile ilgili verdiğiniz bilgiye katılmıyorum bu tür ürünler gözaltlarını zamanla daha kötü duruma getirir çok gerekli olmadıkça göz çevresine bu tür müdahaleler yapılmamalıdır yoksa zamansız kırııklıklar ve torbalanmalar meydana gelir

Dediğim gibi konuyla pek bilgim yok internetten araştırdım bende:) 21 yaşıma yeni giricem daha önce hiç kullanmadım gözaltı kapatıcısı ama bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bundan sonrada düğün vs olmadan kullanmam yoksa torba falan olsun istemem tabii gözümün altında :))

evet doğum çok yıpratıyor daha doğrusu doğum deilde o uykusuzluk gerginlik stres yorgunluk bir yıl içinde hiç abartmıyorum5 yıl çökertiyor insanı. o doğum hücreleri yenilermiş lafı içten yeniliyo galiba dışı hiç etkilemiyor. yada bebek yorgunluğu hücre yenilenmesinizde ezip geçiyo heralde

Dediğim gibi konuyla pek bilgim yok internetten araştırdım bende:) 21 yaşıma yeni giricem daha önce hiç kullanmadım gözaltı kapatıcısı ama bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bundan sonrada düğün vs olmadan kullanmam yoksa torba falan olsun istemem tabii gözümün altında :))

evet canım özel günler dışında kapatıcı, fondöten tarzı ürünler kullanmanı tavsiye etmem. yaşına uygun hafif bir gözaltı kremi hatta krem değil de jel yapılı bir ürün kullanmaya başlamanı tavsiye ederim. asıl mesleğim olmasa da 8 ay estetisyenlik eğitim aldım çok da araştırırım bu tür konuları nacizane azcık bilgim var diyebilirim :) günlük gözaltı bakımlarıma senin yaşlarında başladım ve yaşımdan 10 yaş küçük göründüğümü söylerler :) sana da tavsiye ederim problem oluşmadan önlem almalıyız problem oluştuktan sonra ne yaparsan yap düzelmez

bende 23 yasındayım ama 70 yasında hissediyorum kendimi :37::52::14:

Doğumla ilgili olduğunu sanmıyorum. 35 li yaşlarda evli çocuklu bir iki arkadaşlarım var, liseli kız sanırsınız.

Benim gözlemim genelde insanlar evlilikle kendini salıyor, özellikle de evlilikten umduğunu bulamadılarsa.

Spor çok iyi bir öneri. Hem size enerji, mutluluk verir, hem de arkadaşın dediği gibi kan dolaşımını arttırarak, renk katacaktır. Yediklerinize de dikkat edin. Sigara içiyor musunuz?

Back
X