- 17 Şubat 2017
- 509
- 563
- 103
- Konu Sahibi okusspokus
Arkadaşlar, kısmetse bu ayın sonunda düğünüm var. ve doktorumun tavsiyesiyle bir ay önce qlaristaya başladım. 1 ay önceden başlandığında koruması daha iyi oluyor dedi. ancak şu an şöyle bir sorunum var. adet zamanım tam düğünüme denk geliyor. doğum kontrol haplarıyla adet geciktirmeyi okudum ama hep 21 haplı olanlarda bırakmadan devam ediyor diyor. peki bu 28 lik haplarda nasıl ayarlanıyor bu durum bilen var mı?
doktorla konuştum ilacı bırak primoluta başla düğünden önce sonra yine doğum kontrol hapına başlarsın dedi ama yine 1-2 ay tam korumaz dedi. madem öyle neden daha önceden içmeye başladım ne gerek vardı şimdi bırakacaksam mutlaka başka bir çözümü olması lazım. ki bırakıp tekrar başlamak daha zararlıymış. pıhtı riski artıyormuş.
başından böyle bir durum geçen ve adetini geciktiren var mı
doktorla konuştum ilacı bırak primoluta başla düğünden önce sonra yine doğum kontrol hapına başlarsın dedi ama yine 1-2 ay tam korumaz dedi. madem öyle neden daha önceden içmeye başladım ne gerek vardı şimdi bırakacaksam mutlaka başka bir çözümü olması lazım. ki bırakıp tekrar başlamak daha zararlıymış. pıhtı riski artıyormuş.
başından böyle bir durum geçen ve adetini geciktiren var mı