bugün gördüm bebeklerimi onlarla konuştum heyecanlandılar nefes düzenleri bozuldu hareket etmeye başladılar güçlü olun iyi olacaksınız dedim utku karan gülümsedi çağan arsalın yüzü kapalıydı
çağan arsal sarılık olmuş ışın alıyordu yüzü kapalıydı kalbindeki delik kapanmış damla damla süt alıyor
utku karan süt almıyor makinaya bağlı kalbindeki delik kapanmamış yeni bir tedaviye başlanacak ciğerleri gelişemiyor
ikisininde durumu kritik dua edip bekleyeceğiz Allah sabrını versin inşallah bebeklerime sağlıkla kavuşurum
persembe gunu erken dogum yaptim 32 haftalik.kuvozdeler kiz 1350 gram 1 gun sonra kendi kendine nefes alab'l'yor ama kuvozde oglum 1600 gram dogdu ama halen kendi basina nefes alamiyorofff allahim sen bagisla iki yavrumu bana
insallah ikiside iyi olcak rabbim büyük
ne bebekler gördük kk da masallah hepside kurtuldu insallah sende bize müjdeyi verceksin canim.rabbim büyük dualarimiz sizinle insallahhh
Merhaba özle mesaj yazma yetkim olmadığı için buradan yazıyorum.Benim bebeğim 25 haftalık 800 gram olarak doğdu.Aynı sorunları bende yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum kalp delik dediler 2-3 kere ekografi çekilde kalp kapandı erken doğumdan kaynaklanan hidrosefali geçirdi 3 beyin ameliyatı oldu şant takıldı.Her hafta göz doktoru geliyodu özel gözden lazer oldu.Damar yolu bulamadıkları için anestezi altında 5-6 kere katater takıldı ve bu kadar anestezi yediği için hala solunum cihazında.Allaha hamdolsun bütün bunları atlattı gözlerinde problem yok takip ediyo.Kilomuz iyi 3.300 gram oldu beslenmesi de iyi.Refleksleri iyi gelişimi güzel bi tek solunum cihazına bağlı o da ciğer en yavaş kendini toparladığı için zaman gerektiriyo.Benim bebeğim 183 gündür yoğun bakımda.Dediğim gibi sabır ve bol dua.Allah yoğun bakımda yatan bütün bebeklere şifa versin tez zamanda annelerine kavuştursun...
merhaba arkadaslar bende 2 hafta once ikizlerimi dogurdum suan hastanedeler halen.....32 haftalik dogdular...biri 1600 oburude 1400 dogdu.....150 gram kadar verdiler ama bir haftadir kilo geri almaya baslamislardi........bebeklerimi iki gunde bir tartiyorlar ve bugun tartiklarinda ikizlerimden biri 2 gunde 60 gram tekrar vermis sizce bu kotuye bir isaretmi yoksa tekrar kilo almaya baslarmi(
ilk 15 gün alıp veriyorlar benimkilerde öyleydi 15 gün sonra toparlanıyorlar yine farklılıklar olabiliyor normal bebeklerin korkma maşallah kg ları iyi Allah bağışlasın inşallah kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?