Premature Bebekler 28 haftalık oğullarım doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hayata erken gelip hızlı büyüyen bebeklerden olacak seninkilerde....ALLAHIN izniyle tabi ki..
ama inanın o halleriyle bizlere çok zayıf çok çaresiz gibi görünselerde o kadar güçlü oluyorlar ki hatta biz annelerden bile daha güçlü karşılıyorlar hayatı....o minicik elleriyle sıkı sıkı yakalıyorlar hayatın iplerini.....
biz annelerin yapacağı tek ve en önemli şeyse sevgiyle bol bol anne sütüyle desteklemek onları..ALLAHIM yavrularını sana bağışlasın.

Büyük geçmiş olsun. Üzülme benim bebeğimde 6 ay küvezde solunum cihazına bağlı bebekler o kadar güçlü ki şaşırırsın ciğerler en geç geliştiği için biraz zaman gerektiriyo ve sabır bol bol da dua.Kalp konusuna gelince bütün bebeklerde kalp delikliği var o büyüdükçe kapanıyo sen sütünü bol bol sağa,dua et elimizden sadece bu geliyo.Allah yoğun bakımda yatan bütün bebeklere şifa versin tez zamanda annelerine kavuştursun.Dualarım sizinle...

bugün gördüm oğullarımı
utku karan solunum cihazına bağlı resmen yaşam savaşı veriyor dua ettim küvezine üfledim,konuştum onunla iyi olacaksın dedim sanki anlarmış gibi gözlerini açmaya çalıştı biraz açtıda
minicik bebeğime anne sütünü vermiyorlarmış ciğerleri iyi değilmiş kalbinin deliği kapanmadığı için toparlanamıyor inşallah dualarla kurtulacak yavrum bugün daha 1040 gr Allahım bana bağışlar inşallah
çağan arsal daha iyi oksijen desteği alıyor büyümeye çalışıyor 1190 gr olmuş atlatacak inşallah onunlada konuştum gülümsedi değişmiş oğluşum tanıyamadım kolundaki ismine bakıp emin oldum okadar masumlarki okadar muhtaçlarki rabbim ikisinide bana bağışlasın
tüm anne ve anne adayları Allah bebeklerinize sağlık uzun ömür versin kimseyi dermansız derlere sokmasın hasta ve küçük bebeklere acil şifalar versin

insallah ikiside iyi olcak rabbim büyük
ne bebekler gördük kk da masallah hepside kurtuldu insallah sende bize müjdeyi verceksin canim.rabbim büyük dualarimiz sizinle insallahhh

persembe gunu erken dogum yaptim 32 haftalik.kuvozdeler kiz 1350 gram 1 gun sonra kendi kendine nefes alab'l'yor ama kuvozde oglum 1600 gram dogdu ama halen kendi basina nefes alamiyorofff allahim sen bagisla iki yavrumu bana

persembe gunu erken dogum yaptim 32 haftalik.kuvozdeler kiz 1350 gram 1 gun sonra kendi kendine nefes alab'l'yor ama kuvozde oglum 1600 gram dogdu ama halen kendi basina nefes alamiyorofff allahim sen bagisla iki yavrumu bana

canım benim hafta ve gram avantajları var daha bir haftalık değiller korkma onlar çabuk toparlanır muhakkak Allah yardımcıları olur

insallah ikiside iyi olcak rabbim büyük
ne bebekler gördük kk da masallah hepside kurtuldu insallah sende bize müjdeyi verceksin canim.rabbim büyük dualarimiz sizinle insallahhh

:Saruboceq:inşallah dediğin gibi olur Allah dualarımızı kabul etsin cümle evlatlarımızı korusun

Merhaba özle mesaj yazma yetkim olmadığı için buradan yazıyorum.Benim bebeğim 25 haftalık 800 gram olarak doğdu.Aynı sorunları bende yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum kalp delik dediler 2-3 kere ekografi çekilde kalp kapandı erken doğumdan kaynaklanan hidrosefali geçirdi 3 beyin ameliyatı oldu şant takıldı.Her hafta göz doktoru geliyodu özel gözden lazer oldu.Damar yolu bulamadıkları için anestezi altında 5-6 kere katater takıldı ve bu kadar anestezi yediği için hala solunum cihazında.Allaha hamdolsun bütün bunları atlattı gözlerinde problem yok takip ediyo.Kilomuz iyi 3.300 gram oldu beslenmesi de iyi.Refleksleri iyi gelişimi güzel bi tek solunum cihazına bağlı o da ciğer en yavaş kendini toparladığı için zaman gerektiriyo.Benim bebeğim 183 gündür yoğun bakımda.Dediğim gibi sabır ve bol dua.Allah yoğun bakımda yatan bütün bebeklere şifa versin tez zamanda annelerine kavuştursun...

canım çok geçmiş olsun meleklerimiz gerçekten güçlü Allah onları bize bağışlasın:Saruboceq:

solunum cihazındaki bebeğime kalp ameliyatı yapmayı düşünüyorlar cihazdan çıkamıyor kalp deliği kapanmıyor rabbim yardımcısı olsun

canım allah yardımcınız olsun.tüm kalbimle duacınızım..güzel haberlerini alırız inşallah...

merhaba arkadaslar bende 2 hafta once ikizlerimi dogurdum suan hastanedeler halen.....32 haftalik dogdular...biri 1600 oburude 1400 dogdu.....150 gram kadar verdiler ama bir haftadir kilo geri almaya baslamislardi........bebeklerimi iki gunde bir tartiyorlar ve bugun tartiklarinda ikizlerimden biri 2 gunde 60 gram tekrar vermis sizce bu kotuye bir isaretmi yoksa tekrar kilo almaya baslarmi (

ilk 15 gün alıp veriyorlar benimkilerde öyleydi 15 gün sonra toparlanıyorlar yine farklılıklar olabiliyor normal bebeklerin korkma maşallah kg ları iyi Allah bağışlasın inşallah kucağına alırsın

ilk 15 gün alıp veriyorlar benimkilerde öyleydi 15 gün sonra toparlanıyorlar yine farklılıklar olabiliyor normal bebeklerin korkma maşallah kg ları iyi Allah bağışlasın inşallah kucağına alırsın

tskler canim allah seninkileride anali babali buyutsun

Allah hepimizin bebeklerine sağlık ,güç,kuvvet versin.benim kızım 4,5 aylık doğuştan pda hastası damarlar 3mm bitişik dediler.( kirli kan ve temizkan damarları )bu ayın sonunda tekrar gidip eko çektireceğiz,inşallah içimizi rahatlatacak bişeyler söylerler.acaba pda kendiliğinden iyileşiyormu?

allah ayrdımcınız olsun arkadaslar ne kaadar erken dogum yapan varsa allah meleklerınızı sıze bagıslasın saglıcakla ınsallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…