Premature Bebekler 28 haftalık oğullarım doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ucrubana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
814
3
96
İzmir
bende aranıza yeni katıldım hala şoktayım
kandil günü akşam birden suyum geldi ikinci gittiğimiz hastanede doğuma alındım bebeklerimi sezeryanla aldılar şimdi ben evdeyim onlar vantözlü kuvozde biri anne sütü almaya başladı diğeri hala doğduğu gibi
1050gr ve 1150 gr bebeklerim zaten gebeliğimin başında 3 ay kanamalar yaşamıştım üçüz başlayan gebeliğime redüksiyonla ikiz devam etmiştim 7 aydır evdeydim çalışmayı bırakmak zorunda kalmıştım kısmette erken doğurmakta varmış Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın:Saruboceq:

Allah bağışlasın canım hayırlı olsun..İnsallah çabucak toparlanır bebişlerinde koynunda beslersin :)

Sağlıkla kavuş inşallah bebişlerine canım

rabbim bağışlasın evlatlarını ilk zamanalar insan şokta oluyo ama inş sağ salim sana gelecekler sen bol bol süt sağ annesi ikizleri

bugün ilk defa gördüm bebeklerimi kalplerinde delik varmış biri hala anne sütü almıyor
ben geldim bebeğim dedim sesimi duyunca ağlamaya başladı tabi bende
çok zormuş arkadaşlar Allah onları bize bağışlasın

Canım çok zor seni anlıyorum benimde 28 haftalık ikizlerim oldu bugün 1 ay oldu kuvezdeler ve nezaman çıkcakları belli değil sen kendini bir an önce toplamalısın onların sana ve sütüne ihtiyacları var kendine iyi bak canım

bugün gördüm bebeklerimi onlarla konuştum heyecanlandılar nefes düzenleri bozuldu hareket etmeye başladılar güçlü olun iyi olacaksınız dedim utku karan gülümsedi çağan arsalın yüzü kapalıydı
çağan arsal sarılık olmuş ışın alıyordu yüzü kapalıydı kalbindeki delik kapanmış damla damla süt alıyor
utku karan süt almıyor makinaya bağlı kalbindeki delik kapanmamış yeni bir tedaviye başlanacak ciğerleri gelişemiyor
ikisininde durumu kritik dua edip bekleyeceğiz Allah sabrını versin inşallah bebeklerime sağlıkla kavuşurum

canım allah bebişlerini sana bağışlasın bak çok güzel birgünde dünyaya getirdin onları sen kendini dinç tutki onlarda iyi olsun benim bebeğimde 28 haftalık doğdu ve 49 gün oldu hala enfeksiyon odasında küvezde arasıra kucağıma veriyolar bugün mesela emzirdim gülümsedi bana bebişim..bu arada sütünü sağ sakla her zaman sağ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....

Allah bağışlasın,korusun esirgesin inşallah. özelden yazmışsın ama cvp yazamadım. burdan anlatıyım. benimkilerin kilosuda seninkilere yakındı. oğlum çok kalmadı ama kızım iki aya yakın kaldı,kalbi delikti,ciğerleri gelişmiyordu,apneleri vardı,doktorlar herşey olabilir diyorlardı.şimdi ikiside iyi çok şükür.
biraz zaman alacak ama sabırla duayla bekle,inşallah ikisinide sağ salim kucağına alacaksın.

bebeklerimin durumlarını koruyor utku karan kalbi delik solunum cihazında ciğerleri gelişemedi durum kritik diyor dr u damla damla süt almaya başladı
çağan arsal sarılık tedavisi görüyor kendi soluyor ama sık sık solunum durması oluyormuş oksijen desteği veriyorlar ama inanıyorumki ikiside iyi olacak dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

ınş canım sıkıntılı gunler olsda sonu guzel olucak annesı bızım bebeklerımız gercekten mucadelercı........ve cok ınatcılar.............bol dua canım

Allah yardımcınız olsun canım ama için rahat olsun farklı bir sorun olmadıktan sonra emin ol ikiside iy olacak kalp delikliği hiç önemli değil hastaneden çıkmadan bile kapanabilr solunumu da kafaya takma öyle arkadaşlar olduki hasatanede 50 günden fazla kalıp makineye bağlanıp sonrada beslenemde sık sık sorun yaşayıp oksijen alanlar son güne kadar almışlardı ama şuan haberlerini alıyom evlerinde hiç sorun yaşamayıp hızlıca büyüyolar benim oğluşumda 1100gr dı minicikti çok sorun yaşadık solunum açısından emin ol kilo almaya başalyınca azalıyo ve sonunda hepsi geçiyo seninkilerde öyle olucakk şuan çok küçükler o yüzden sana zor geliyo ama büyüyolar eninde sonunda hmde çok hızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…