Sağlıkla kavuş inşallah bebişlerine canımbende aranıza yeni katıldım hala şoktayım
kandil günü akşam birden suyum geldi ikinci gittiğimiz hastanede doğuma alındım bebeklerimi sezeryanla aldılar şimdi ben evdeyim onlar vantözlü kuvozde biri anne sütü almaya başladı diğeri hala doğduğu gibi
1050gr ve 1150 gr bebeklerim zaten gebeliğimin başında 3 ay kanamalar yaşamıştım üçüz başlayan gebeliğime redüksiyonla ikiz devam etmiştim 7 aydır evdeydim çalışmayı bırakmak zorunda kalmıştım kısmette erken doğurmakta varmış Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın:Saruboceq:
bugün gördüm bebeklerimi onlarla konuştum heyecanlandılar nefes düzenleri bozuldu hareket etmeye başladılar güçlü olun iyi olacaksınız dedim utku karan gülümsedi çağan arsalın yüzü kapalıydı
çağan arsal sarılık olmuş ışın alıyordu yüzü kapalıydı kalbindeki delik kapanmış damla damla süt alıyor
utku karan süt almıyor makinaya bağlı kalbindeki delik kapanmamış yeni bir tedaviye başlanacak ciğerleri gelişemiyor
ikisininde durumu kritik dua edip bekleyeceğiz Allah sabrını versin inşallah bebeklerime sağlıkla kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?