Premature Bebekler 28 haftalık doğum yapanlar acil bakar mısınız

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
28 haftalık erken doğum olan bebek yoğun bakım ve kuvözde kalması gerekecektir. Ancak bebeğin hayatta kalması günümüz gelişen tıp sayesinde mümkündür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah binlerce kez razı olsun bana destek oldunuz hepiniz. 19 gün kaldı kuvözde ve şu anda 39 günlük oldu kızım. Kontrolleri çok fazla git gel yapıyoruz çok şükür şimdilik iyi. Böbreğinde biraz büyüklük çıktı dün çok az tekrar kontrol edilecek. Omurilik kemiğinin kapanmadığına işaret olan bir kemik var sırt kısmında çok şükür radyoloji doktoru dün kapanmış dedi. 34 haftalık şu anda 2700 gram olmuş. O kadar mutluyum ki. Rabbim herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Çok sevindim 💞💞
Birkac ay sonra kontroller de azalır annesi, yeter ki o sağlıklı olsun 🌺 böbrek büyümesi çabuk geçebiliyor diye biliyorum, umarım sizinki de öyle olur. Uzun ömürlu olsun yavrunuz inşallah 🌼

Çok sevindim 💞💞
Birkac ay sonra kontroller de azalır annesi, yeter ki o sağlıklı olsun 🌺 böbrek büyümesi çabuk geçebiliyor diye biliyorum, umarım sizinki de öyle olur. Uzun ömürlu olsun yavrunuz inşallah 🌼
Çok teşekkür ederim canım inşallah geçici bir şeydir. Yaşıtlarını umarım en kısa sürede yakalar. Gerçekten çok güçlü oluyorlarmış😊 Bana hep moral oldunuz hakkınızı helal edin.

Çok teşekkür ederim canım inşallah geçici bir şeydir. Yaşıtlarını umarım en kısa sürede yakalar. Gerçekten çok güçlü oluyorlarmış😊 Bana hep moral oldunuz hakkınızı helal edin.
Geçiyor canım benim, çok yakınımın kızında da aynı durum olmuştu zamanında doğmasına rağmen, kendi kendine düzeldi kısa bir surede.
Yakalar tabiki canım benim, insan ilk zamanlar hep ister istemez düşünüyor acaba kilosu ayına uygun mu aman neden dönmedi aman bunu niye yapmıyor diye, ama bu da kısa bir süre sonra geçiyor 🌼 bir bakmışsın ertesi gün bir anda dönmeye baslamis, agu yapiyor 🤭 helal olsun, sen de helal et canım. Aklına gelen herr şeyi sorabilirsin, muayeneler olsun prematüre bakımı olsun, seve seve yanıtlarım 🌹 biz oğlumla çok uzun bir süre baş başa kaldık bakmaya kimse gelemedi, artık bütün detayları deneyimleyerek oğrendim 😁

Geçiyor canım benim, çok yakınımın kızında da aynı durum olmuştu zamanında doğmasına rağmen, kendi kendine düzeldi kısa bir surede.
Yakalar tabiki canım benim, insan ilk zamanlar hep ister istemez düşünüyor acaba kilosu ayına uygun mu aman neden dönmedi aman bunu niye yapmıyor diye, ama bu da kısa bir süre sonra geçiyor 🌼 bir bakmışsın ertesi gün bir anda dönmeye baslamis, agu yapiyor 🤭 helal olsun, sen de helal et canım. Aklına gelen herr şeyi sorabilirsin, muayeneler olsun prematüre bakımı olsun, seve seve yanıtlarım 🌹 biz oğlumla çok uzun bir süre baş başa kaldık bakmaya kimse gelemedi, artık bütün detayları deneyimleyerek oğrendim 😁
Nefes alıp verdikten sonra her şey olur gider canım. Çok şükür Rabbime çok şükür bugünlerimize. Senin oğluşun emdi mi yoksa mama takviyesi yaptınız mı? Benim kızım 2 aylık olacak hem emziriyordum hem de mama veriyordum emmeyi reddediyor 2 gündür.

Back