Premature Bebekler 28 haftalık doğum yapanlar acil bakar mısınız

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba arkadaşlar benim annem hem beni hem abimi 28 haftalıkken doğurmuş. abim 1kilo 900gr. ben ise 2kilo200gr.doğmuşum.ikimizdede hiç bir sorun yok yaşıyorlar 28 haftalık bebekler.biraz hormon ilaçları aldık kemik gelişimi için ama başka sorun olmadı. ben dış gebelik geçirdim.bununla bir ilgisi varmıydı diyede düşünmeden geçemiyorum. umarım sizin bebeğinizinde durumu iyidir.allah uzun ömürler versin.

Canım sizin durumunuz bize göre çok çok iyi Allah şükür.Benim kardeşimin 35 gün önce 24 haftalık bebeği doğdu.Doğduğunda 790 gr. dı.sadece ciğerleri değil birçok organı tamamlanmamış idi. Şu an 1kg. 50gr. oldu çok şükür.Ve doktorumuzun dediği 1kg. 500gr. ulaşıncaya kadar net birşey söylemem diyor. Her an herşey olabilir hazırlıklı olun dua edin diyor.Maşallah sizin bebeğiniz bizimkine göre çok iyi.Rabbim daha iyi etsin. Arada bir ay gibi bir fark var ve maşaallah kilosu da prematurelere göre oldukça iyi. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah üzülme canım.

merhaba ecemiz bebeğin rop oldumu durumu nasıl bana yardımcı olurmusun bılgı verebilirmisin lutfen kızım yenı amelıyat oldu 26 haftalık doğdu çok korkuyorm

Merhaba üstünden yıllar geçmiş ama bende 27 haftalık erken doğum yaptım sizin nedeniniz bellimiydi suan bebeğiniz varmı

Merhaba bebeğiniz nasıl oldu

Bende 3 gün önce 26 haftalıj dogum yaptım preklamsi yüzünden şuan bişey diyemeyiz daha çok küçük diyorlar çok üzülüyorum bundan öbce bir 16 haftalık karnımda ölmüştü bu ikinciyide kaybedersem nasıl olurum bilmyiorum

Rabbim acil şifalar versin hamileyim bende 27 haftalık erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim sizi çok iyi anlıyorum sizin için dua edeceğim inş hayırlı haberler alın inş

Rabbim acil şifalar versin hamileyim bende 27 haftalık erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim sizi çok iyi anlıyorum sizin için dua edeceğim inş hayırlı haberler alın inş
Allah sanada sabır versin canım benim rabbim cennetinde kavuştursun inşalalh

Kaç gün yaşadı canım meleğin dogar dogmAz sorunu varmıydı yoksa sonradan mı sıkıntı çıktı

Kaç gün yaşadı canım meleğin dogar dogmAz sorunu varmıydı yoksa sonradan mı sıkıntı çıktı
Benim doğumun sebepsiz şimdi rahimi tedbir amaçlı dikiş atırrdım doğduğun da solunum sıkıntısı yoktu bağırsak enfeksiyonu vefat sebebiydi yenidoğan ünitelerinin kapaamlı olması çok önemli yani ben haataneninin de iyi olmadığını düşünüyorum ama en mühimi taktir bir hafta yaşadı vefat etti

Rabbim sana sabır versin bitanem bagırsak enfeksiyonu nekadar süre sonra çıktı ortays acını tekrardan deşiyomuş gibi olmak istemiyorum ama çok endişeliyim herşey merak konusu tahmin edersin yüregim agzımda 4 gündür

Seni en iyi ben anlarım o acı insan dan gitmiyor suan ne kadar da hamile olsam aklımda hala o gün var bir kaç gün sonra oldu sizin hemen doğum mu oldu öncesin de önlem amaçlı iğneler vuruluyor ciğer geliştirici falan onlar oldu mu kilosu nedir hangi sehirdesiniz ben Erzurum’a sevk edildim büyük şehir daha olanaklı tabi

Ben preklamsi geçirdim acil alındım ciger geliştirici igne vuruldum ama 2 gün beklemek lazımmış onu beklemeden alındı antalyadayım tıpta olanakları bakımları baya güzel görünüyo rabbim inşallah bugünleri saglıkla atlatmayı nasip eder bize dua etmekten başka çaremiz yok

Gayet güzel bir şehir bakma yasatacak olan rabbim görecek günü varsa hersey bahane rabbim de sabrını artırsın sonunda mükafatını versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…