• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 28 haftalık doğan bebeğim hala solunum cihazına bağlı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

memre56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
38
1
98
Siirt
bebeğim 28 haftalık 1390 gr doğdu 19 gün oldu hala solunum cihazına bağlı cok korkuyorum

Bol dua ve sabır gerektiren bir süreçtesiniz. Allahım kolaylık, şifa versin.

Merhaba canım öncelikle büyük geçmiş olsun.Bu geçtiğin süreç çok zor bi süreç benim bebeğim 8 ay solunum cihazına bağlı olarak yaşadı ve şu anda oksijen dahi kullanmıyoruz o yuzden bol bol dua ve sabır gerektiriyo elimizdende başka bi şey gelmiyo.Tekrar geçmiş olsun allah acil şifa versin ve inşallah tez zamanda o nalet cihazdan kurtulur.Dualarım sizinle...

canım allah sabır versin benim bebeğimde 28 haftalık doğdu 1030 gr 2 ay 13 gün küvezde kaldı solunum cihazına bağlıydı hatta eve çıkarken heyet raporuyla eve cihaz aldık doktoru dediki ne olur ne olmaz ama çok şükür gerek duymadı şimdi bebeğim 11 aylık düzeldilmiş ay olarak 8 aylık çok şükür sağlıklı bol bol dua et sabret dualarım sizinle allah hepimizin bebişlerimize sağlık versin sağlıkla büyütelim...

canım ınş saglıkla buyuecek merak etme ılk zamanlar cok zor oluyo ama gor bak ınş kurtaracak kendını o cıhazdan annesı bol dua

Back