Kızlar
dün gece de zor geçti. 2-3 defa uykumdan sancıyla uyandım.Bugün gün içindede devam edince öğlen Dr.uma ulaştım hemen gel dedi.Hastaneye gittim.Önce bebeği muayene etti usg'de bir sorunu yok dedi.Boyutlarına baktı.Suyuna baktı.Bir sorun yok dedi.
Ama tedbir amaçlı serum bağlayacağını söyledi.Serum aldık 1 tane,o arada kan ve idrar tahlili yaptırdı acil.İdrar yollarımda şiddetli enfeksiyon çıktı.İdrar olu iltihabı olmuşum.
Çok riskli bu dönemde erken doğuma yol açar dedi.Hemen antibiyotiğe başlıyoruz dedi.
Günde en az 2,5 - 3 Lt su içeceksin,üşütmeyeceksin 10 gün sonra kontrol dedi.Eğer enfeksiyon oranında düşme olmazsa dirençli enfeksiyon demekmiş o zaman hastaneye yatıını yapıcam damar yolundan devam edicez tedaviye dedi.
Hem canım sıkıldı hemde erkenden müdahale edildiği için rahatladım.
Şimdi eve geldik yeni.Serumun etkisi geçiyo sanırım yine ağrım var.Sürekli tuv.ihtiyacı birde.
Ama serumdan sonra karnımdaki sertleşme ve kasılmalar kesildi Kızım normal her zamanki gibi hareket etmeye başladı.
Çok şükür.
NOT: SEVGİLİ MEHRUU ÖZELDEN MSJ ATMIŞSIN ANCAK SİSTEM ÜYELİĞİM YENİ OLDUĞU İÇİN ÖZEL MSJA İZİN VERMİYOR.
İLGİN İÇİN ÇOK TŞK. EDERİM. ÇOK SEVGİLER.