• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28.Haftada Karında Sertleşme ve Kasılma Hissi (Hafif Sancılı)

kızlar gittim dr a salı günü bebeğimde bende iyiymişiz çok şükür erken doğum belirtisi değilmiş :) bebişim biraz fazla hareketli nst ye bağladılar kızdı küçük hanım :)
ne olursa olsun içinizde hiçbir kuşku kalmasın gidin emin oldun dr bol bol dinlenme önerdi fazla ayakta durma dedi.benim bebeğimin kalbinde kireçlenme görüldü birazda onu taktığımdan dolayı olabilir sancılar artık fazla takılmıycam herşeye hem kendimi hemde bebişime zarar veriyorum.Allah a emanet olun.hepimizin evlatları Allah a emanet dikkatli olun....

Kızlar
dün gece de zor geçti. 2-3 defa uykumdan sancıyla uyandım.Bugün gün içindede devam edince öğlen Dr.uma ulaştım hemen gel dedi.Hastaneye gittim.Önce bebeği muayene etti usg'de bir sorunu yok dedi.Boyutlarına baktı.Suyuna baktı.Bir sorun yok dedi.
Ama tedbir amaçlı serum bağlayacağını söyledi.Serum aldık 1 tane,o arada kan ve idrar tahlili yaptırdı acil.İdrar yollarımda şiddetli enfeksiyon çıktı.İdrar olu iltihabı olmuşum.
Çok riskli bu dönemde erken doğuma yol açar dedi.Hemen antibiyotiğe başlıyoruz dedi.
Günde en az 2,5 - 3 Lt su içeceksin,üşütmeyeceksin 10 gün sonra kontrol dedi.Eğer enfeksiyon oranında düşme olmazsa dirençli enfeksiyon demekmiş o zaman hastaneye yatıını yapıcam damar yolundan devam edicez tedaviye dedi.
Hem canım sıkıldı hemde erkenden müdahale edildiği için rahatladım.
Şimdi eve geldik yeni.Serumun etkisi geçiyo sanırım yine ağrım var.Sürekli tuv.ihtiyacı birde.
Ama serumdan sonra karnımdaki sertleşme ve kasılmalar kesildi Kızım normal her zamanki gibi hareket etmeye başladı.
Çok şükür.

NOT: SEVGİLİ MEHRUU ÖZELDEN MSJ ATMIŞSIN ANCAK SİSTEM ÜYELİĞİM YENİ OLDUĞU İÇİN ÖZEL MSJA İZİN VERMİYOR.
İLGİN İÇİN ÇOK TŞK. EDERİM. ÇOK SEVGİLER.

panik yapma canım sen iç bol bol suyunu zaten hamilelerin çoğunda oluyo idrar yolu enfeksiyonu,bende doğuştan var kronik yani ana rahmine düştüğümde babamdan geçmiş:))) babamın bana mirası :)))) erken doğursam ben doğururdum :)) ben de kesem de sızıntı var suyum geliyo diye günde 4lt su içiyorum sabaha kadar tuvaletteyim alıştım artık sen de alışırsın uykusuz gecelere :)))bebişin sağlıklı olsunda diğer şeyleri önemseme hiç

Kızlar
dün gece de zor geçti. 2-3 defa uykumdan sancıyla uyandım.Bugün gün içindede devam edince öğlen Dr.uma ulaştım hemen gel dedi.Hastaneye gittim.Önce bebeği muayene etti usg'de bir sorunu yok dedi.Boyutlarına baktı.Suyuna baktı.Bir sorun yok dedi.
Ama tedbir amaçlı serum bağlayacağını söyledi.Serum aldık 1 tane,o arada kan ve idrar tahlili yaptırdı acil.İdrar yollarımda şiddetli enfeksiyon çıktı.İdrar olu iltihabı olmuşum.
Çok riskli bu dönemde erken doğuma yol açar dedi.Hemen antibiyotiğe başlıyoruz dedi.
Günde en az 2,5 - 3 Lt su içeceksin,üşütmeyeceksin 10 gün sonra kontrol dedi.Eğer enfeksiyon oranında düşme olmazsa dirençli enfeksiyon demekmiş o zaman hastaneye yatıını yapıcam damar yolundan devam edicez tedaviye dedi.
Hem canım sıkıldı hemde erkenden müdahale edildiği için rahatladım.
Şimdi eve geldik yeni.Serumun etkisi geçiyo sanırım yine ağrım var.Sürekli tuv.ihtiyacı birde.
Ama serumdan sonra karnımdaki sertleşme ve kasılmalar kesildi Kızım normal her zamanki gibi hareket etmeye başladı.
Çok şükür.

NOT: SEVGİLİ MEHRUU ÖZELDEN MSJ ATMIŞSIN ANCAK SİSTEM ÜYELİĞİM YENİ OLDUĞU İÇİN ÖZEL MSJA İZİN VERMİYOR.
İLGİN İÇİN ÇOK TŞK. EDERİM. ÇOK SEVGİLER.
Selam aleykum

Back