28 günlük bebeğim kesintisiz 5 dakikadan fazla uyumuyorm

MirzaDemirMikail

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
22
7
3
26
Merhaba arkadaşlar 28 günlük bebegimin kesintisiz 3 saat uyanık kaldigi oluyor fakat 5 dakika uyuduktan sonra hemen sancilarla, kendi pancar gibi yapip ikina ikina uyaniyor. Gündüzleri dayaniyorum ama geceleri çok derin uykum olduğundan eşim beni çok zor uyandırıyor ve ikimizde bu yüzden çok zorlanıyoruz. Lütfen yardım edin.

Merhaba arkadaşlar 28 günlük bebegimin kesintisiz 3 saat uyanık kaldigi oluyor fakat 5 dakika uyuduktan sonra hemen sancilarla, kendi pancar gibi yapip ikina ikina uyaniyor. Gündüzleri dayaniyorum ama geceleri çok derin uykum olduğundan eşim beni çok zor uyandırıyor ve ikimizde bu yüzden çok zorlanıyoruz. Lütfen yardım edin.
gazı varmıs yawrum. Hıc kıyamıyorum mınnacık canlarına😔😔 sen de gaz yapan seylerden kabız yapan yıyeceklerden uzak dur. Direk sutten gecıyormus. Allah yardımcın olsun. Gelecekte yasayıp gorcez hıc cocuk bakmadım da cevremde hep var ilgiliyimdir😔

Doktoruna söylesenize

Ah o gaz sancilari.. Benim.bebeğim de 37 günlük epey çektik tarif ettiğin gibi ikinarak kendini sıkarak uyanıyor kıpkırmızı oluyor yüzü. Ben ilk 20 gün çok iyi ememediginden sağıp verme + günde 1-2 defa mama takviyesi ile ilerledim nezaman mama versem çocuk saatlerce kivrandi en son artik mamayı biraktim çok şükür yüzde 80 gaz olayi bitti.

Ah o gaz sancilari.. Benim.bebeğim de 37 günlük epey çektik tarif ettiğin gibi ikinarak kendini sıkarak uyanıyor kıpkırmızı oluyor yüzü. Ben ilk 20 gün çok iyi ememediginden sağıp verme + günde 1-2 defa mama takviyesi ile ilerledim nezaman mama versem çocuk saatlerce kivrandi en son artik mamayı biraktim çok şükür yüzde 80 gaz olayi bitti.
Hangi mamayi kullaniyordunuz. Ben sma kullaniyorum. Gaz yapmadigini soyluyor herkes

Hangi mamayi kullaniyordunuz. Ben sma kullaniyorum. Gaz yapmadigini soyluyor herkes
Ahh o sma yok mu bende o tavsiye ile aldim öncesinde bebelac kullanıyodum o da yapıyordu ama sma bebegimi perişan etti. Doktor sordu hangi mamayı kullandığımı sma cok gaz yapar dedi. Valla birinin dediği öbürüne uymuyor eczacıda sma gaz yapmaz diyor. Biraktik rahat ettik

Gaz problemi belli ki.

Doktorunuzla konuşun.
Öncelikle siz yediklerinizi kontrol edin.

Sütünüzü sağın yada mamasını babası hazırlasın en azından bir kaç saat sizi dinlendirebilir.

Mama veriyorsanız farklı bir marka deneyin.

Gaz damlası kullanıyorsanız sab simplex'i öneririm.

Back