Gebeliğe Hazırlık 28 gune bir adet olan biri gec yumurtlar mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fikir27

Allah var, imkansiz yok.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
691
454
103
Selam kızlar geçen ay test yaptım 14.Gün pozitif çıktı bu ay pozitif çıkmadı acaba 28 günde bir adet olan biri geç yumurtlar mi e bilginiz var mi devam ettirmeli miyim testleri kesin sonuç veriyor mu bu testler off kafam çok karışık

Ovulasyon testinden bahsediyorsun sanırım. Bildiğim kadarıyla adet döngüsü ile alakası yok. Geç yumurtlama olabilir yani. Tabi konunun uzmanı değilim ama duyduklarım gördüklerim bu yönde. Ovulasyon testi ben de kullandım fakat ben hiç anlamadım yani. Benimkiler de koyulaştı fakat çizgiler aynı koyuluğa ulaşmadı. Stres yapma diyeceğim ama keşke yapmayabilsek

Evet canım ovulasyin testi normalde 28 günde bir adet oluyorum yani ovulasyin ortalarda oluyor galiba ama test negatif çıkınca acaba.ovulasyon olmuyor mi diye moralim bozuldu

Evet canım ovulasyin testi normalde 28 günde bir adet oluyorum yani ovulasyin ortalarda oluyor galiba ama test negatif çıkınca acaba.ovulasyon olmuyor mi diye moralim bozuldu
Bence çok takılma. Ben üç ay kullandım çözemedim Kullanıp memnun olanlar da var hatta sayıca çok ama benim gibi memnun olmayanlar da var. Aynı saatlerde yapmalısın ve 3 saat öncesinden sıvı alımı azaltmalısın. Bunlara dikkat etmediysen de sonuçlar değişebilir

Çok dikkat ettim sayılmaz aslında ama bence de çok takilmamak gerek galiba en iyisi adet e kadar 2 günde bir ilişki

Bnde 28 gunde bir oluyorum.18.gun gittigimde dr yumurtan bi kac gune catlar demisti.değişebiliyor yni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…