28 gunde bor adet olan birinin yumurtasi 12. Gun catlar mi?

strawberrry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
64
9
96
Merhaba kizlar, ben adetimin 13. Gunu sabah ovulasyon testi yaptigimda pozitifti. Ve aksam yaptigimda negatif cikti. 14. Gun de negatifti. 15. Ve 16. Gun yapmadim. Acaba diyorum ki 12. Gun mu catladi yumurtam ve lh aksama dogru dustu. Bu mumkun mu ? 28 gunde bir adet goren biri illaki 14. 15. Gun mu lu yukselir? Cunku benim 13. Ve 14. Gun iliskim oldu acaba kacirmismiyimdir ovulasyonu yoksa 15 ve 16. Gunmuydu test yapmaddim . 13. Gun sabah neden pozitif cikti? Bazen cok aptal ve ihmalkarim

Bence kaçırmamışsın canım,hatta tam zamanında olmuş diyebilirim.insallah tutmuştur hayırlısıyla.

Ovulasyon testi hiç kullanmadım, adetlerim 28 günde bir oluyordu hep. Ben de 14.gün riskli olur diye sanıyordum. Ama adetin 10 veya 11.günü (günlerden kesinlikle eminim) korunmasız ilişki sonucu hamile kalmışım. Henüz istemiyorduk ve beklemiyorduk. Ama şuan son 3 aya girdik bile bebişle. İnşallah hamilesinizdir.

Hayirli olsun gozunuz aydin cinsiyeti nedir acaba ogrendiniz mi? Bakalim cumartesi test yapicam erken gebelik testi.

Dpo yani ovulasyondan sonra gecen gun sayisi ortalama 14 gun olarak kabul edilir bu bazilarinda 12 bazilarinda 17 gune kadar cikabilir illa 28 gunde bir regl olan kadin 14. Gunde yumurtlar diye bir sey yoktur ovulasyonu yakalamis görünüyorsun sonu bebis olsun ins.

Tesekkur ederim cevabin icin peki neden ovulasyon testinde negatifti. Ve 12 gun catlama olur mu yoksa kesin 14. Gun mu catlama olur?

Ben ovulasyon testi kullanmadım canım ama adet takvimi uygulamasında yumurtlama tarihi görünen 14. günde ilişkim olmadı.oncesindeki günlerde oldu mesela.kisiye göre değişiyor yani.benden sana tavsiye.eger bu ay hamile değilsen,önümüzdeki ay adetin bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girip ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koyup ayaklarını dikersen hamile kalma şansın artar.tabi tıbbi açıdan bir probleminiz yoksa.

Normal 12. günde yumurtlamaniz 12-13-14 bu günlerde genelde yumurtlama oluyor tabi arada kayıyor ama genelde böyledir..

ovulasyon testinde koyu cikmasi demek yumurta 24 36 saat icinde catlayacak demek . o yuzden 14. gun yumurtlamissiniz buyuk ihtimal

ovulasyon testinde koyu cikmasi demek yumurta 24 36 saat icinde catlayacak demek . o yuzden 14. gun yumurtlamissiniz buyuk ihtimal
Tesekkurler cevap ocin ama sanirim kacirdim ovulasyonu cunku testte tek ciZgi vardi . 12. Gun yumurtlamisim buyuk ihtimalle
Teşekkür ederim. Evet, erkek. İnşallah çift çizgiyi görürsünüz =)

Tesekkurler cevabiniz icin dogru soylemissiniz cunku test negatifti kacirmisim ovulasyonu. 12.gunmus yani ben 13. Ve 14. Gun iliskim oldu. Zaten ovulasyon testi de ben iliskiye girmeden 8 10 saat once pozitifti aksam negatifti.

Dogru soyluyorsunuz bugun test yaptim tek cizgi demek ki 12. Gun yumurtlamisim

Benim adetlerim düzensizdi ve çocuk istiyorduk doktorum klomen verdi kullandım o ay hamile kalamadim ama adetlerim düzene girmisti birde eğer adetleriniz duzenlise ama ara ara düzensiz oluyorsa ya strese bağlıymiş yada mevsim geçişlerine (geç yumurtlarsaniz geç adet görürsünüz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…