- 7 Ekim 2011
- 64
- 9
- 96
- Konu Sahibi strawberrry
-
Bence kaçırmamışsın canım,hatta tam zamanında olmuş diyebilirim.insallah tutmuştur hayırlısıyla.
Ovulasyon testi hiç kullanmadım, adetlerim 28 günde bir oluyordu hep. Ben de 14.gün riskli olur diye sanıyordum. Ama adetin 10 veya 11.günü (günlerden kesinlikle eminim) korunmasız ilişki sonucu hamile kalmışım. Henüz istemiyorduk ve beklemiyorduk. Ama şuan son 3 aya girdik bile bebişle. İnşallah hamilesinizdir.
Tesekkur ederim cevabin icin peki neden ovulasyon testinde negatifti. Ve 12 gun catlama olur mu yoksa kesin 14. Gun mu catlama olur?
Hayirli olsun gozunuz aydin cinsiyeti nedir acaba ogrendiniz mi? Bakalim cumartesi test yapicam erken gebelik testi.
Dogru soyluyorsunuz bugun test yaptim tek cizgi demek ki 12. Gun yumurtlamisimNormal 12. günde yumurtlamaniz 12-13-14 bu günlerde genelde yumurtlama oluyor tabi arada kayıyor ama genelde böyledir..
Tesekkurler cevap ocin ama sanirim kacirdim ovulasyonu cunku testte tek ciZgi vardi . 12. Gun yumurtlamisim buyuk ihtimalleovulasyon testinde koyu cikmasi demek yumurta 24 36 saat icinde catlayacak demek . o yuzden 14. gun yumurtlamissiniz buyuk ihtimal
Dpo yani ovulasyondan sonra gecen gun sayisi ortalama 14 gun olarak kabul edilir bu bazilarinda 12 bazilarinda 17 gune kadar cikabilir illa 28 gunde bir regl olan kadin 14. Gunde yumurtlar diye bir sey yoktur ovulasyonu yakalamis görünüyorsun sonu bebis olsun ins.
Teşekkür ederim. Evet, erkek. İnşallah çift çizgiyi görürsünüz =)
Dpo yani ovulasyondan sonra gecen gun sayisi ortalama 14 gun olarak kabul edilir bu bazilarinda 12 bazilarinda 17 gune kadar cikabilir illa 28 gunde bir regl olan kadin 14. Gunde yumurtlar diye bir sey yoktur ovulasyonu yakalamis görünüyorsun sonu bebis olsun ins.
Tesekkurler cevabiniz icin dogru soylemissiniz cunku test negatifti kacirmisim ovulasyonu. 12.gunmus yani ben 13. Ve 14. Gun iliskim oldu. Zaten ovulasyon testi de ben iliskiye girmeden 8 10 saat once pozitifti aksam negatifti.Dpo yani ovulasyondan sonra gecen gun sayisi ortalama 14 gun olarak kabul edilir bu bazilarinda 12 bazilarinda 17 gune kadar cikabilir illa 28 gunde bir regl olan kadin 14. Gunde yumurtlar diye bir sey yoktur ovulasyonu yakalamis görünüyorsun sonu bebis olsun ins.
Dogru soyluyorsunuz bugun test yaptim tek cizgi demek ki 12. Gun yumurtlamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?