Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 defa kullandım hep pik günlerini kaçırdım pik gününden boyunca 3 gün ilişki öneriliyor birde gün içinde ara ara öneriliyorKizlar normalde doktorlar 28 gunde bir adet gorenlerin yumurtlama gununu 14. gun hesap ediyor. Ben de 16. ve 17. gunler pik gunu oldugu zamanlar oluyor sizlerde pik gunu ne zamana denk geliyor ve doktorlsr 3 gun ust uste iliski oneriyor boyle mi deniyorsunuz
her gun ovulasyon testi yapmadiginiz icin mi kacirdinizBen 2 defa kullandım hep pik günlerini kaçırdım pik gününden boyunca 3 gün ilişki öneriliyor birde gün içinde ara ara öneriliyor
Evet o yüzden göremedim ne zaman pik yaptığınıher gun ovulasyon testi yapmadiginiz icin mi kacirdiniz
simdi yapiyor musunuz her gunEvet o yüzden göremedim ne zaman pik yaptığını
Pik gununu kaçırdığım için catlamayi gördüm dün de doktora gittim hamilelik suphesi var dedisimdi yapiyor musunuz her gun
hadi insallahPik gununu kaçırdığım için catlamayi gördüm dün de doktora gittim hamilelik suphesi var dedi
İnşallahhadi insallah
ayin kaci adet gununuzİnşallah![]()
Benim günüm gecikiyor geç yumurtlamisimayin kaci adet gununuz
a oyle mi ne zaman kan testi vereceksinizBenim günüm gecikiyor geç yumurtlamisim
Perşembe günü vericem dün doktora gittim hamilelikten suphelendi hamilelikte oluşan birsey oluştuğunu söyledi yuvalama mi oyle birsey dedi tam hatırlamıyorum 9 gün sonra tekrar gitcem bakalima oyle mi ne zaman kan testi vereceksiniz
ben de 17. gun pik gordum bu ayGenellemeler normal evet 28e 14. Ama kesin degil herkeste farkli. Benim dongulerim 26 27 gunde birdi. Ve genelde 12. 13.gun yumurtlama gorurdum ama hamile kaldigim ay 9.gun yumurtlama gordum. Duzenli bile olsa degisebiliyo o yuzden adet bitiminden itibaren pik gorene kadar ovu testi sart. Pik oncesi pik ve catlama gunu diyolar genelde.
benim de 27 sinde adetimAdetin birinci gününden itibaren 13.gun pik gördüm test ile takip ettim ve adetime 4gun kaldı
kaset test yaptin mi pekiAdetin birinci gününden itibaren 13.gun pik gördüm test ile takip ettim ve adetime 4gun kaldı
Hayır yapmadım cunku hiç belirtim yok testi boşa vermek istemedimkaset test yaptin mi peki
ne zaman kan vereceksiniz belirti olmadan da hamilelik oluyorHayır yapmadım cunku hiç belirtim yok testi boşa vermek istemedim![]()