Tuvalet Eğitimi 28 aylık kızım ve tuvalet korkusu

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

tugcesyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
159
107
33
Arkadaslar merhaba yaklasik 2bucuk yasinda kızım tuvalet egitimini vermek istiyorum artık. Ama korkuyo lazimlik falanda aldim ama oturup yapmak istemiyo. Hazir evden cikamiyoken alissin istiyorum. Bikac kere cesaretlendirdim oturdu ama yapmadan kalkti. Kendini ifade edebiliyo herseyi konusabiliyo. Ustune basina birsey dokulse surulse rahatsiz olup degistirtir. Bezini kirletince hemen degistirmem icin yatar yere bekler beni oyle asla dolasmaz. Acaba diyorum bezini cikarsam belki altina kacirip tiksinince soyler mi yada ne yapmaliyim? Herseyi ogrendik bi bu sorunumuz kaldî malesef..

Mrb benim oglumda 32 aylik bende hazir evdeyden bu gunleri degerlendirmek istedim. Ve bugun basladik 3 defa altina cis yapti 2 defa da kaka yapti neyse ki kaka yaptiginda hemen müdahele ettim. Oyle kaka cis falan d3miyor tuvalete karsi pek sicak degil fakat sabahtan bu yana hic bez baglamadim simdi yatirdim alti yine acik tam uykuya gectiginde baglayiip sabah uyanmadan acmayi planliyorum.Yalniz ustumde kamyon gecmis gibi cok yoruldum cok ins basarili oluruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…