27 Ocak 2025 taransfer olanlar belirtileriniz nelerdir

Çok normal canım . Sana iyi bi haber vereyim doğana kadar her kontrolde, doğduktan sonra hayat boyu hep endişeli ve değişik duygular arasında git gel yaşayacağız en az 2-3 saat sıvı tüketmeden yap. Ya da. Yarın sabah ilk idrarla yap canımben inanıyorum pozitif gelecek, öyle hissediyorum, inşallah öylede olacak. Rabbim hepimizin pozitif görmesini nasip etsin

Ya senin güzel dileklerini yerim kalbimi ferahlattın çok teşekkür ederim evet valla endişeler hiç bitmeyecek ay oldu mu yumurta döllendimi sağlıklı mı transfer tuttu mu karnımda iyi mi durumu nasıl doğana kadar ve doğduktan sonra da bitmeyecek stres anne olmak çok zor ama sağlıkla kucağımıza alalım allahım isteyen herkese sağlıkla evlat nasip etsin rabbim bakalım yarın sabah ilk idrarla yapacağım umarım hislerin çıkar sen hangi evredesin tedavi sürecinde misin nasılsın

Amin canım. Ben Pazartesi iki tane 5. Gün embriyosu transferi oldum. Gün sayıyorum. Dün çok iyiyken sabaha karşı kasık ağrısı başladı. Şiddetli bel ağrım oluyor. Bugün biraz ağrılı bi gün inşallah bebişler tutunduğu içindir. Sıcak basıyor. Menopoz da gibiyim inşallah ikizler sıkı sıkı tutunsun da sonra gebeliğin tadını çıkarıcam

Yaaaaa 2 embriyo birde inşallahhh rabbim müjdeli haberi verir. Valla bende 2 gündür kasık ağrım var regl olcsk gibi bir kaç gündür de bel ağrım var benimde senin test günün ne zamannnn bize güzle haberi ne zaman vereceksin

Ayın 8 i Cumartesi günü ama ben salı Çarşamba bi idrar yaparıminşallah hemen sizle pozitif olduğunu paylaşırım

Arkadaşlar bu transferden sonra verilen yapılan catlatma ignesinin hic bir esprisi yokmus kandirmaca gibi biseymis doktorum söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…