Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
27 Mayıs 2013 Pazartesi gününün şanslı üyesi kim olacak ?
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Süre sonundaki mevcut sayı mı geçerli olacak? Yoksa yarışma başladığı andaki mi?
Bende bunu sormustum ilk sayfalarda,cunku biz daha dogrusu ben yaris baslamadan onceki sayida tahminde bulundum.Umarim yaris sonundaki sayi degildir cunku oyleyse coktan kaybettim zaten
Bende bunu sormustum ilk sayfalarda,cunku biz daha dogrusu ben yaris baslamadan onceki sayida tahminde bulundum.Umarim yaris sonundaki sayi degildir cunku oyleyse coktan kaybettim zaten
Umarım yarışma başladığı andaki sayıdır. Büyük ihtimalle öyledir zaten ama, eğer bitişteki sayı ise tahmin etmek zor olacak...
Bu önemli ama yarış öncesidir umarım
Son 3 saat ! hadi bakalım ...
Ben 5.300 demiştim ama şimdi nedense 3000 miş gibi geliyor. Ne kadar acaba? Geçsin şu 3 saat o derece... Gereksiz bir merak içerisindeyim.
Yarışma bittiği andaki rakam....
keske bunlari daha detayli onceden yazsaniz,neyse yine kaybettik anlasilan
Yarışma bittiği andaki rakam....
O zaman Galatasaraylılar kulübünüze... Hücum!