27 Mayıs 2013 Pazartesi gününün şanslı üyesi kim olacak ?

Kullanıcılar 316,765

fakat bu uygulama yenidir ve üye olurken veya sonradan doldurulması zorunlu alan değildir !

Ne kadar yeni? Bu başlık altında gösterdikten sonra kayıt edenlerde olmuştur. Onlarda sayılacak mı peki? :26: Tahminimi ona göre yapacağım.

takımım uğur getirir inşallah bana..

5384 diyorum....... bu arada ŞAMPİYON GALATASARAY :nazar::nazar::nazar:

Kullanıcılar 316,765

fakat bu uygulama yenidir ve üye olurken veya sonradan doldurulması zorunlu alan değildir !

Uygulamanın ne zaman başladığını öğrenebilir miyiz ?

Ve bugüne kadar olanlar mı yoksa şuan ki link paylaşımınızdan sonra olacaklarda (23:59 a kadar ) geçerli mi ?

Fikrinize katiliyorum,bu uygulamadan haberi olmayanlarin artik haberi var,sayinin degisme olasiligi yüksek...

Kazen bey sizde bu konudaki uygulamayi daha net aciklayabilirmisiniz.Yarisma baslamadan önce olanlarmi sayilacak,yoksa 11:59 a kadar olanlarda hesaba dahilmi ?

Cevabiniz icin tesekkürler.
bu arkadaslarin sorulari cevaplanirsa daha ii fikir yürütebiliriz:KK6:
875:44::44::44::44:
edam co kaz atmisin kiscemmm yaww:KK4:
Ne kadar yeni? Bu başlık altında gösterdikten sonra kayıt edenlerde olmuştur. Onlarda sayılacak mı peki? :26: Tahminimi ona göre yapacağım.
evet bu cok önemli nekadardir var bu takim bölümüü:KK28:
henüz fikrim yok canım ama bence çok yüksek bi rakam değildir

:44::44::44::44::44::44::44:

yeni ip uclari gelmedikcee tahminn yapmasii cok zorr:KK37:

kafa karistiricii sorular var aklimizdaaa:KK30:

net hatirlamiyorum ama galiba bi ay önce bi arkadasimin profiline bakarken gs yazili oldugunu görmüstümmmmm:KK53:

bundan yola cikarak bide bu günkü basligi görünce yazanlar oldugunu düsünerek bi tahmin yaparimm galibaaa:KK30::KK30::KK30::KK30:

alamanyada cok soguk simdi ne güzel olurdu bu pembe kürk benim olsa :KK17::KK17::KK17:

net hatirlamiyorum ama galiba bi ay önce bi arkadasimin profiline bakarken gs yazili oldugunu görmüstümmmmm:KK53:

bundan yola cikarak bide bu günkü basligi görünce yazanlar oldugunu düsünerek bi tahmin yaparimm galibaaa:KK30::KK30::KK30::KK30:

alamanyada cok soguk simdi ne güzel olurdu bu pembe kürk benim olsa :KK17::KK17::KK17:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:bence hakediyosun canım

indire indire böle böle matematik bilgimi konuşturarak 6,931 :126::126:

Son düzenleme:
X