27 Mayıs 2013 Pazartesi gününün şanslı üyesi kim olacak ?

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.045
Merhaba
Bu günün sorusu ;

- İçimizden kaç üyemiz profilinde tuttuğu takım olarak Galatasaray Kulübünü seçmiş olabilir ?

Bu yeni bir uygulamadır, gönül verdiğiniz kulüp bilgilerini güncellemek için Kullanıcı Kontrol Paneline (burayı tıklayabilirsiniz) gidip orada sol alanda yer alan Profili Düzenle (burayı tıklayabilirsiniz) sayfasında sağ alanda yer alan kişisel bilgiler alanında Tuttuğunuz Takım alanını doldurabilirsiniz.

Kurallar ;

- Herkesin 1 (bir) tahmin hakkı bulunmaktadır.
- Bu akşam(27 Mayıs 2013 Pazartesi) 23:59'da yarışma son bulacaktır.
- Facebook üzerinden yapılan tahminler kabul edilmemektedir.
- Yarışmayı bir Pro üyemiz kazanır ise hakkını sevdiği bir arkadaşına hediye edebilir.

Herkese bol şans...

kayıtlı üye sayısı kaç önce onu yazsanız

245 diyorum :KK6::KK6:

Son düzenleme:
Bu defa sürpriz olsun ama:KK19:
2429

Bir türlü karar veremedim bende :)))

Son düzenleme:
Kullanıcılar 316,765

fakat bu uygulama yenidir ve üye olurken veya sonradan doldurulması zorunlu alan değildir !

Merhaba
Bu günün sorusu ;

- İçimizden kaç üyemiz profilinde tuttuğu takım olarak Galatasaray Kulübünü seçmiş olabilir ?

Kurallar ;

- Herkesin 1 (bir) tahmin hakkı bulunmaktadır.
- Bu akşam(27 Mayıs 2013 Pazartesi) 23:59'da yarışma son bulacaktır.
- Facebook üzerinden yapılan tahminler kabul edilmemektedir.
- Yarışmayı bir Pro üyemiz kazanır ise hakkını sevdiği bir arkadaşına hediye edebilir.

Herkese bol şans...

Uygulamanın ne zaman başladığını öğrenebilir miyiz ?

Ve bugüne kadar olanlar mı yoksa şuan ki link paylaşımınızdan sonra olacaklarda (23:59 a kadar ) geçerli mi ?

Yeni bir uygulama oldugu icin,bende bir FENERLI olarak Profilinde galatasaray yazan cok uye olmadigini dusunuyor veee:

3618 diyorum:KK30::KK30::KK30:

Kullanıcılar 316,765

fakat bu uygulama yenidir ve üye olurken veya sonradan doldurulması zorunlu alan değildir !

Birde lutfen,yarisma baslamadan onceki sayi gecerli olsun.Sonucta uyeler bu uygulamadan yeni haberdar olup ekleme yapabilirler .Ama biz tahminlerimizde bulunurken yarisma oncesini gozununde bulundurarak tahmin ettik :KK34:

Birde lutfen,yarisma baslamadan onceki sayi gecerli olsun.Sonucta uyeler bu uygulamadan yeni haberdar olup ekleme yapabilirler .Ama biz tahminlerimizde bulunurken yarisma oncesini gozununde bulundurarak tahmin ettik :KK34:

Fikrinize katiliyorum,bu uygulamadan haberi olmayanlarin artik haberi var,sayinin degisme olasiligi yüksek...

Kazen bey sizde bu konudaki uygulamayi daha net aciklayabilirmisiniz.Yarisma baslamadan önce olanlarmi sayilacak,yoksa 11:59 a kadar olanlarda hesaba dahilmi ?

Cevabiniz icin tesekkürler.

Son düzenleme:
Çok sanslıyımdır ya ,atıyim bi tane..
7.322

Bence kimse tutturamaz ayrıca :KK19:

X