• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 27 haftalık kızım 10 yaşında

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

buserap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
5
1
86
İzmir
maaşallah nöroloji yoğun bakım acillerde en az 2,3 yılımız geçti maşallah az zararla kurtardık çok şükür kızım astım hastası. ama beterin beteri var. allah hepimizin yardımcısı olsun. ama şunu soyleyeyım bıldırcın yumurtası cok ıyı ıştah acıyor. 1 kilo dogan kızım için cok faydalandık.

maaşallah nöroloji yoğun bakım acillerde en az 2,3 yılımız geçti maşallah az zararla kurtardık çok şükür kızım astım hastası. ama beterin beteri var. allah hepimizin yardımcısı olsun. ama şunu soyleyeyım bıldırcın yumurtası cok ıyı ıştah acıyor. 1 kilo dogan kızım için cok faydalandık.

maşallah kızınıza Allah size bağışlasın nice uzun seneleri olur inş, benim kızımda 1 buçuk kilo doğdu henüz 4 aylık Allah hepsine hayırlısıyla, sağlık sıhhatle büyümeyi nasip etsin..

canım kızım 10 yaşında demişsinya....benim merak ettiğim görünüş konuşma ve zeka olarak...diğer çocuklar gibimi....eksiklikleri varmı....benimde prematüre bebeğim var o yüzden soruyorum....bide bıldırcın yumurtasını nasıl verdin.....

kusura bakma uzun suredir gırmedim. kızım gorunus ve zeka olarak maşallah çok iyi.kilosu ve boyu yaşıtlarından fazla hatta. bıldırcın yumurtası al 1 tane çırp. süt ve balla karıştır. bal vermeyecek kadar küçükse sütle çırpgunde 1 adet içir. çiğ olarak

bıldırcın yum cok faydalı ama lutfen ysı kucuk bebeklerde cıg kullanmayın ........tehlıkelı dr mutlaka pısır cok ıyı dedı bennde üçüzlerome kullanoyrum sabah kahvaltısında bı rer bıld yum sarısını ıyıce pısmış olacak peynır pekmez bıuskıvı karıstırıp verıyorum yası buyuk olunca cıg verılebılır belkı ama hastalıkların bıu denlı arttıgı zamanda sakıncalı goruyorum yınede ....oğluma kucukken kullanmısytım dedıgın seklıde ama bu bıkac yıldır cıg yum tehlıkelı dr onermıyo .........masallah kızına ......

bıldırcın yumurtası ağır olmuyormu arkadaşlar benim kızımda 4,5 yaşında iştahsız zayıf eğer iştahını açıyorsa kullanmak istiyorum

dün aldım içirmeye çalışıyorum şimdi
4.5 yaşında kızım günlük 1 adet ve çiğ olarak vericem
ağır olur mu sizce bilgisi olan var mı?

Back