• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 27 haftalık dogum yaptım yapanlar destekkkk

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
rahim agzı yetmezliginden dogum yaptım 27 haftalık oglum...dua edin bebişim için kızlar...minicik parmak bebegim benim ooo...

oncelıkle bebegınızı saglıkla buyutmenızı dılerım benım kızımda 29 hf dogdu suan 13 aylık zor zamanlar yasadım evet ama hepsı gectı sızınde gecıcek kuzunuz evınıze gelıcek olumlu dusunun... Oglunuz kac kılo dogdu solunum problemı vs herhangı bırseyı varmı?

inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.bende 24 haftalık doğum yaptım şu anda 8 hafta oldu doğum yapalı.çok üzücü ve zor günler yaşıyorsun ama sonucu iyi olsun diye dualarımız bütün bebeklerle.inşallah herkezin yavrusunu allah bağışlasın anne kucaklarını boş bırakmasın.

bende üçüz bekliyorum ve hep bu korkuyla gün sayıyorum biraz daha geç doğsunlar die
rabbim inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

benim 2 çocugum var ikiside prematüre doğdu.
kızım 3 yasında 30 haftalık 1 kilo doğdu 40 gün küvezde kaldı şuan 12 kilo.
oğlumda 21 günlük 32 hftalık 1850 doğdu 8 gün küvezde kaldı 1680 le taburcu ettiler suan 2 kiloyu az geçti.
keder diyorum ölüyorum kahrımdan erşey gözümde kaldı. her gebeliğimde gecelikler aldım asane çıkışları felan aldım.
malesef lohusalığımı bile bilemedim hastane yollarına düşmekten.şuanda acayiip doluyum.allahımdan güç istiyorum dayanma gücü.

merhaba 19 ekim 2010 da 26 haftalık doğum yaptım. küçük hanım 750 gr doğdu ve 80 gün yoğunbakımda kaldı birsürü problemi vardı çok şükür çoğu geçti. Şimdi reflü ile uğraşıyoruz. Allah sabır versin.bol bol dua edin bu günler geçecek anne demeye başlayınca bütün yaşadığınız sıkıntıları unutacaksınız.

bügün 1 ay oldu henüz fanustan çıkamadık tamm sabırla bekliyorum oglumuşumu mevlam btün annelere sabır bebişlerede saglık versin..bunda şükürler olsun bebegim için dua etmek süt götürmek şuan elimden onun için bu sadece annesi onu sabırla bekliyor..

inşallah bebeğiniz en kısa zamanda hastaneden çıkar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız,ben de rahimağzı yetmezliğinden 20 haftalık doğum yapmıştım :(

inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.bende 24 haftalık doğum yaptım şu anda 8 hafta oldu doğum yapalı.çok üzücü ve zor günler yaşıyorsun ama sonucu iyi olsun diye dualarımız bütün bebeklerle.inşallah herkezin yavrusunu allah bağışlasın anne kucaklarını boş bırakmasın.

canım nasıl bebegin solunumu falan doktorlar ne diyor..

inşallah bebeğinize en yakın zamanda sağlıkla kavuşursunuz.bende 24 haftalık doğum yaptım.10 haftalık oldu kızım günler geçtikçe umudumuzda çoğalıyor.allah bizim gibi annelere bol bol sabır versin çok uzun bir süreç çünkü

inşallah bebeğinize en yakın zamanda sağlıkla kavuşursunuz.bende 24 haftalık doğum yaptım.10 haftalık oldu kızım günler geçtikçe umudumuzda çoğalıyor.allah bizim gibi annelere bol bol sabır versin çok uzun bir süreç çünkü
canım benm yaaa 24 haftalıkmı doğdu şuan durumu nasıl peki.

Back