Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu binbir tane ihtimal varken hamile kadına nerden çıkarıp da sma hastalığını atiyosunuz ortaya? Gerçekten ayıp artık yani bu nasıl dusuncesizlik.Bilemiyorum benimkiler çok hareketliydi. Sma hastalığı olanlar çok hareket etmiyormuş galiba
Yorumumu yaptım. Pardon ama size ne?Yahu binbir tane ihtimal varken hamile kadına nerden çıkarıp da sma hastalığını atiyosunuz ortaya? Gerçekten ayıp artık yani bu nasıl dusuncesizlik.
Daha 27.haftasinda olan hamile kadının bebeğin hareketlerini cılız hissediyorum konusuna sma'dan giriş yapmak dusuncesizlikten başka bişey değil. Bir de çocuk sahibisiniz az çok bilirsiniz hamilelik dönemini hormonlarini. Bu tarz yorumlarınızı kendinize saklayın. Olası bir duruma karşı uyarmak isteseniz de üslubu bu olmaz.Yorumumu yaptım. Pardon ama size ne?
Canim ben hareketleri cok gec hisetmistim birazcikta bebisin kendisine bagli bazi bebisler gec hissettirio bazilari erken.. cikolata vs yeyip soluna dogru yat ilerki haftalarinda bak bakalkm pitir pitir atarBebeğim bastan beri pek hareketli değil ama şu son iki 3 gündür cok cılız şekilde hissediyorum gün içinde ve cok tedirgin oluyorum
benim gorumcem 8 aylik hamileydi bende 7 aylik hamileydim benimki hiç durmuyodu onunki hep sakindi sabahdan aksama diyodu bazen hiç haraket etmiyo. sagliklida doggdu hiç biseyi yoktu. cin gibi bebekdi . bazi bebekler çok harektli olmuyo korkma.Bebeğim bastan beri pek hareketli değil ama şu son iki 3 gündür cok cılız şekilde hissediyorum gün içinde ve cok tedirgin oluyorum
İnşallah canim ya nasıl anlaşıyor oBilemiyorum benimkiler çok hareketliydi. Sma hastalığı olanlar çok hareket etmiyormuş galiba. İnşallah değildir
Evet ilk gebelik 5 dusukten sonra olduİlk gebeliginiz mi? 36 haftalık hamileyim hareketlerini 24. Hafta civarında hissetmeye başlamıştım ve öyle aman aman değildi uslu bı çocuk derdim hep sakindi. 32lerden sonra hareketlendi. Hareketler çocuğun gelişimine, duruşuna, pozisyona hatta plasentanın durusuna göre bile değişir. Canınızı sıkmayın
Söylenebilecek en son şeyi demişsiniz. Tebrik ederim.Yorumumu yaptım. Pardon ama size ne?
Teşekkür ederim canım deniycemCanim ben hareketleri cok gec hisetmistim birazcikta bebisin kendisine bagli bazi bebisler gec hissettirio bazilari erken.. cikolata vs yeyip soluna dogru yat ilerki haftalarinda bak bakalkm pitir pitir atar
Benimki de bastan beri öylebenim gorumcem 8 aylik hamileydi bende 7 aylik hamileydim benimki hiç durmuyodu onunki hep sakindi sabahdan aksama diyodu bazen hiç haraket etmiyo. sagliklida doggdu hiç biseyi yoktu. cin gibi bebekdi . bazi bebekler çok harektli olmuyo korkma.
İnşallah benimki de cok hareketlenir canim:)Kızımda bende çok geç hissettim hareketlerini hatta bazen sesleniyordum heyyo kızım hadi ses ver diye her bebek farklıdır 33 haftadan sonra maşallah durmak bilmedi bu kez de 30 haftan da bitsin sonra bak nasıl da canlanıyor
25+ 3 ken gitmiştim hersey yolundaydıPlasenta ön duvardayken de hareketler daha az hissedilebiliyor diye biliyorum. En son kontrole ne zaman gitmiştiniz, 30 dan sonra daha net hissedersiniz diye düşünüyorum.
Gün içinde sol yanınıza yatıp bekleyin ufak ufak hissedersiniz hareketlerini. Plasenta ön duvarsa daha az hissedilebiliyormuş. Her bebek çok hareketli olmayabiliyor. 30. Haftadan sonra daha net hissediliyor bence hareketler. Ben arada karnımı sallıyodum uyansın diye.25+ 3 ken gitmiştim hersey yolundaydı