Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün bizim Aralık anneleri grubunda bir arkadaşımız 25 haftalık erken doğum ile bebegini kaybetti malesef27 haftadan önce veya sonrasında Dogum yapanlar var mı genellikle ne gibi sıkıntılar yaşadınız ?
AA neden öyle oldu?Dün bizim Aralık anneleri grubunda bir arkadaşımız 25 haftalık erken doğum ile bebegini kaybetti malesef![]()
Bi sebebi yok açılması olmuş sancısı varmış bilememiş sonra da erken dogum işteAA neden öyle oldu?
Merhaba bende 32.haftada doğum yaptım durumunuz nasıl bebeğiniz nasıl benimki küvezde..33 haftalk doğum oldu canm.. mecbur sezeryan preeklampsi geçrdim. Neden soruyorsun ki ona göre çevap verelim. Görümcem 30 haftalık doğum oldu. Bir tanış vardı 6 aylıt doğum oldu..
Çok şükür iyiyiz canım.. çktk bz. Darısı size olsun sağlıkla inşaALLAHMerhaba bende 32.haftada doğum yaptım durumunuz nasıl bebeğiniz nasıl benimki küvezde..
çok şükür canım darısı bize inş. Bebeğin nasıl çıkınca bir problemi oldumu ne kadar kaldıÇok şükür iyiyiz canım.. çktk bz. Darısı size olsun sağlıkla inşaALLAH![]()
20 gün kaldı.. ftık problemi yaşadık. Çktktan sonra fıtık ameliyatı oldu canım.. birde sağ gözü sürekli çapaklanıyor ve yaşarıyor. Doktor ilaç verdi geçmedi özel damla yaptı yine geçmedi şimdi başka doktora götüreceğis tıkanklık mı var doğuştan dye bakmak içinçok şükür canım darısı bize inş. Bebeğin nasıl çıkınca bir problemi oldumu ne kadar kaldı
Göz kuruluğu oluyormuş erken doğumlarda diye duydum öyle bişey mi acaba canım. Fıtık neresindeydi neden olmuş canım erken doğumla mı alakalı20 gün kaldı.. ftık problemi yaşadık. Çktktan sonra fıtık ameliyatı oldu canım.. birde sağ gözü sürekli çapaklanıyor ve yaşarıyor. Doktor ilaç verdi geçmedi özel damla yaptı yine geçmedi şimdi başka doktora götüreceğis tıkanklık mı var doğuştan dye bakmak için
Yok kuruluk değl. Yaşarma ve çapaklanma. Ksığındadı fıtık evet erken doğumdan dolayı .. testisi inen kanal kapanmadan doğduğu içinGöz kuruluğu oluyormuş erken doğumlarda diye duydum öyle bişey mi acaba canım. Fıtık neresindeydi neden olmuş canım erken doğumla mı alakalı
Hadi ya her erken doğan bebekte oluyor mu acaba fıtıkYok kuruluk değl. Yaşarma ve çapaklanma. Ksığındadı fıtık evet erken doğumdan dolayı .. testisi inen kanal kapanmadan doğduğu için
Onu blmiyorum canımHadi ya her erken doğan bebekte oluyor mu acaba fıtık