27. hafta gebelik!!

edanur_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
182
2
66
İstanbul
kızlar 27. haftadayım. hastanedeyken 26+5 bebeğim 1004 gr dı. bende 1 kg vermişim. sizc bebeğimin kilosu normal mi. lüütfen yazınn. doktorum ii dedi ama içime sinmiyor

benim haftamda olan ya da hatırlayan yok mu kızlar

benim de 27.haftada 1012 gr idi canım şuan 1850 gr. kilo çok önemli deil önemli olan sağlıklı olması senin bebeğin bence iyi hiç moralini bozma bebişn etkilenmesin annesi:20::nazar:

canım sapolasın. şimdik kaçıncı haftadasın. bu evfam çok kötü birşey yaa. inşallah sağ salim bebekjlerimizi alırız kucağımıza..

benimde 28. haftada 1046 idi canım muhtemelen 27. haftada senin bebiş ile eşit kilodaymış aşağı yukarı benim doktorumda normal diyor zaten netten baktığımdada 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı endişelenecek bişey yok canım.

canım daha 27.ci haftadasın o ne ki taa 40 ve 42 haftaya kadar maşallah bebişin iyice kilo almaya devam edecek sende bol meyve sebze ye ki kuzucun saglıcakla büyüsün annesi ve asla ultrasyon sonucuna takılıp kalma canım cok fark ediyo mesela benim oglum 3.850 demişti dogumdan 3 gün önceydi bide düşün bi dogdu ki yawrum 3.500 yane takma sakın :34: saglıcakla gelsin kuzucunda :16: he bide haftada 200-300 gr alıyolar bebekler bu dönemden sonra hele meyve sebze çok kilo yapıo :)

Son düzenleme:
benimde 28. haftada 1046 idi canım muhtemelen 27. haftada senin bebiş ile eşit kilodaymış aşağı yukarı benim doktorumda normal diyor zaten netten baktığımdada 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı endişelenecek bişey yok canım.

canım sağol. rahatlattınız beni.bu hafta kontrolüm var 29. haftadayım bakalım bebiş ne durumda.hepimizinki sağlıkla doğar inşş:16:

canım daha 27.ci haftadasın o ne ki taa 40 ve 42 haftaya kadar maşallah bebişin iyice kilo almaya devam edecek sende bol meyve sebze ye ki kuzucun saglıcakla büyüsün annesi ve asla ultrasyon sonucuna takılıp kalma canım cok fark ediyo mesela benim oglum 3.850 demişti dogumdan 3 gün önceydi bide düşün bi dogdu ki yawrum 3.500 yane takma sakın :34: saglıcakla gelsin kuzucunda :16: he bide haftada 200-300 gr alıyolar bebekler bu dönemden sonra hele meyve sebze çok kilo yapıo :)

evet canım doğru dediğin hep dedikleri kilonun altında doğuyormuş. arkadaşım da aynısını söyledi. ama kilosu gayet iyiymiş. güle güle büyüt canım. sağol.

canım sapolasın. şimdik kaçıncı haftadasın. bu evfam çok kötü birşey yaa. inşallah sağ salim bebekjlerimizi alırız kucağımıza..

şuan 32 bitti cnm 31 de 1850 idi şuan bilmiyorum cuma günü kontrolümüz var bakalım ne kadar büyüdü......seninki ne alemde

kızlar 27.haftada şeker yüklemesi yaptıran var mı , bu hafta doktorum çağırdı beni şeker yüklemesi için , kimler yaptırdı yardımcı olur musunuz?????

Back
X