Teşekkür ederimİçin rahat olsun ılık duşa gir gün içerisinde özellikle sabah uyandığında. Her bebek farklıdır,ben ilk gebeliğimde çok çok hissediyordum ve aşırı güçlü tekmeleri vardı. Şu an ki gebeliğim çok narin çok zarif tekmeleri var :)))) hissetmediğim zaman da oluyor. Genelde uyuyor da olabilir. Kötü düşünüpte kötü enerjileri biriktirmeyin mercimekle. Tabi ki de kontrole gitmendede fayda var . Onun sevdiği pozisyonlar da yatıp otur,biraz da konuşmaya çalış bakalım belki babasını özlemiştir. Mercimeğe selamlar
Ay inşallah cnm hareketlendi öldüm ağladım çok korktum şimdi kibirdiyo kuzum çok sağol canımCanım 23 24 de çok hareketli oluyorlar 27de artık azalmaya başlıyor çünkü yeri daralıyor bende de öyle olmuştu içini ferah tut tabiki yine de kontrole gitmekte fayda var
Sebebi neydi cnm yorgunluktan mi acabaBende 35 haftalıkken oldu doktor ddi sessiz bir odaya geçin ayakta durmayın yormadan dinlenmeniz lazm bol su içmeniz lazm ve tatlı biseyler yiyip tlf TV hiç biseyle uğraşmadan dikkat etmen lazmmş
Acil kontrole git. Risk almaya degmez.bir buçuk hafta önce herşey yolundaydı şimdi kibirdiyo
Benimde öyleydi ona bile tepki vermedi yinede bı gideyim inşallah herşey yolundadırEndişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum. Her günü aynı olmuyor. İhmal etmeyin tabi ama endişelenip strese de girmeyin. Stresten de etkileniyorlar biliyorsunuz. Ben müzik açtığımda hareketleniyordu.
Uyuyor olabilir dedi bu Logar değil ki her dakika dönsün uyuyor yoruluyor falan demişti evde hareketsiz olan bebek nstyi baglayamadilar o zamn hareketlerinden ama.korkmayin düzelir inşSebebi neydi cnm yorgunluktan mi acaba
Yorgunluk kesinlikle etkiliyor işe daldigin zaman hareketi his etmiyorsun bazen azalıyor benim öyle oluyorduSebebi neydi cnm yorgunluktan mi acaba
Olabilir cnm yorgunluktan olsun daYorgunluk kesinlikle etkiliyor işe daldigin zaman hareketi his etmiyorsun bazen azalıyor benim öyle oluyordu
Düzeldi bu akşam üstü binlerce şükür olsun ki inan o kadar çok korktum ki ağladım onunla konuştum maşallahUyuyor olabilir dedi bu Logar değil ki her dakika dönsün uyuyor yoruluyor falan demişti evde hareketsiz olan bebek nstyi baglayamadilar o zamn hareketlerinden ama.korkmayin düzelir inş
Onada yer begendiremedimYeri daraldiği için muhtemelen öyledir ben de endişelenip ilk gebeliğimde doktor yolu tuttum öyle demişti için rahatolsun yine de gidersin umarim sikinti yoktur
Tatlı çikolata etki ediyor öyle zamanlarda:)Onada yer begendiremedimbu akşam kıpır kıpır annesinin ödünu koparttı sonra kibirdadi şükürler olsun
Evt cnm hep alcam bundan sonra hamilelikte abur cubur dan kesildimTatlı çikolata etki ediyor öyle zamanlarda:)
Aynı dertten muzdaribim.. Şuan bende 24. Haftama giriyorum.. Sanki daha öncesine göre daha az hareket ediyor.. Bende biraz önce kafama çok taktım bir tane çikolata yedim karnımı okşadım hafif hafif de parmak uçlarımla bastırdımİçin rahat olsun ılık duşa gir gün içerisinde özellikle sabah uyandığında. Her bebek farklıdır,ben ilk gebeliğimde çok çok hissediyordum ve aşırı güçlü tekmeleri vardı. Şu an ki gebeliğim çok narin çok zarif tekmeleri var :)))) hissetmediğim zaman da oluyor. Genelde uyuyor da olabilir. Kötü düşünüpte kötü enerjileri biriktirmeyin mercimekle. Tabi ki de kontrole gitmendede fayda var . Onun sevdiği pozisyonlar da yatıp otur,biraz da konuşmaya çalış bakalım belki babasını özlemiştir. Mercimeğe selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?