27.05.2009 itiraflarınız

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
Örümcek Adam
Herkesin içinde "Örümcek Adam'ın çükü var mı baba?" diye soran oğlum, "Görmedim!" diye cevap veren ise bendeniz olur.

Aşk dersi
Annemle yürüyüşteyiz. Bir ara yavaşlıyor. "Hayırdır, yoruldun mu?" diyorum. "Hayır ama biraz yavaş yürüyelim, arkadan gelenler sevgili heralde. Kız "aşkım" diye konuşuyor. Ne konuştuklarını dinle, belki bir şeyler öğrenirsin" diyor. Sen de mi annem yaa!

Nihayet yaptım
Kocamın bilgisayarında bugün de yeni bir site, yeni bir profil ve yeni bir kadın buldum. Malum arkadaşlık sitesinde -uzun zaman önce kendisinden gizli öğrendiğim şifresiyle girerek- eşinin dostunun, akrabalarının, kardeşlerinin görebileceği profilinin kişisel iletisine; uzun zamandır sakladığını ama artık dayanamayıp artık eşcinsel olduğunu açıkladığını yazdım ve şifresini de değiştirdim. Kendi farkına varana kadar ben boşanmış olurum.

Torun
Pazar sabahı kahvaltı ederken annem torun istediğine söyledi. Masadan usulca kalkıp "Derhal anneciğim!" dedim. "Önce nikah, önce nikah!" çığlıklarıyla beraber kafama yastığı yedim. Kadınları mutlu etmek çok zor. Bu anneniz bile olsa...

Bu kaçıncı

Kafede birlikte oturmuş bir şeyler yerken, lokmamın boğazımda kalmasıyla birdenbire öksürmeye başlıyorum. Nefes alamadığımı ve kıpkırmızı olduğumu ta uzaktan fark eden garsonlardan biri, koştura koştura bana bir bardak su getiriyor. O sırada yanımda erkek sıfatıyla oturmakta olan şahsiyet ise; bütün bunlar olurken kılını bile kıpırdatmıyor. Ondan sonra da can havliyle "Sırtıma vursana be öküz!" dedim diye suçlu ben oluyorum. Kurban olduğum Rabb'im; sayıyla mı verirsin bunları bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…