Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26 yasindayim, yüzümdeki cocuksuluktan nasil kurtulabilirim?
- Konu Sahibi Victrola
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
Madem tavsiye istiyorsun dürüst olalım.
Saçların çok şekilsiz. Ya düzleştirmelisin ya da maşayla şekil vermelisin en büyük sorun bu. Hacimsiz duruyor. Dipte farklı renkler gözüme çarpıyor, tek renk yap öncelikle. Biraz yumuşak bir renk seç, çok koyu olmayan bir kahve gibi.
Cildinde hiçbir sorun yok. Fondöten falan istemez. Sadece göz altı kapatıcısı ve pudra geçebilirsin. Biraz kontürle şekillendir yüzünü. Allıkla renk ver. Göz kapakların düşük, çekik gösteren kuyruklu eyeliner veya farla eyeliner yapabilirsin. Tabi ki rimel. Kaşlarını da yukarı doğru şeffaf jelle tara, çok aşağı düşmüş. Boşluk varsa doldurabilirsin.
Dudak şeklin çok güzel. Nude bir kalemle çerçeveleyip lipgloss geçebilirsin. Ve tabi ki son olarak özgüvenli bir gülüş.
Saçların çok şekilsiz. Ya düzleştirmelisin ya da maşayla şekil vermelisin en büyük sorun bu. Hacimsiz duruyor. Dipte farklı renkler gözüme çarpıyor, tek renk yap öncelikle. Biraz yumuşak bir renk seç, çok koyu olmayan bir kahve gibi.
Cildinde hiçbir sorun yok. Fondöten falan istemez. Sadece göz altı kapatıcısı ve pudra geçebilirsin. Biraz kontürle şekillendir yüzünü. Allıkla renk ver. Göz kapakların düşük, çekik gösteren kuyruklu eyeliner veya farla eyeliner yapabilirsin. Tabi ki rimel. Kaşlarını da yukarı doğru şeffaf jelle tara, çok aşağı düşmüş. Boşluk varsa doldurabilirsin.
Dudak şeklin çok güzel. Nude bir kalemle çerçeveleyip lipgloss geçebilirsin. Ve tabi ki son olarak özgüvenli bir gülüş.
- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
Niçin bu kadar özgüvensizsiniz? Herkesin keskin yüz hattı olacak diye bir kaide yok ki. Tatlı olmak kötü bir şey değil. Seksi olmak yüz şekliyle alakalı değil. Ve kilo verirseniz yüzünüzün şekli de değişirYaşıtlarım gibi güzel olmak isterdim, tatlı olmak değil arkadaşlar. Neler yapabilirim yüzüme ve saçıma?
evet asil sorun ozguven bencede. Bilmiyorum, 26 yaşında başladım is hayatına ben ve insanlar gerçekten fazla egolu. Ben goz temasından dahi kaçıyorum, sürekli telefona bakıyorum. Bu böyle gitmez, nasıl kazanabilirim?Niçin bu kadar özgüvensizsiniz? Herkesin keskin yüz hattı olacak diye bir kaide yok ki. Tatlı olmak kötü bir şey değil. Seksi olmak yüz şekliyle alakalı değil. Ve kilo verirseniz yüzünüzün şekli de değişir
- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
Buna neden olan şeyi bulmak lazım çocukluktan geliyordur büyük ihtimalle.evet asil sorun ozguven bencede. Bilmiyorum, 26 yaşında başladım is hayatına ben ve insanlar gerçekten fazla egolu. Ben goz temasından dahi kaçıyorum, sürekli telefona bakıyorum. Bu böyle gitmez, nasıl kazanabilirim?
Evet yetistigim aileden kaynaklı, babam baskıcı bir insandı, 26 yaşındayım şuan bir şey yok ama etkileri devam ediyorBuna neden olan şeyi bulmak lazım çocukluktan geliyordur büyük ihtimalle.
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
Ne güzel yazmışsın ben de üşendim yazmayaMadem tavsiye istiyorsun dürüst olalım.
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
Saçlarınız bakımsız kalmış bu 1 iki renk falan gördüm saçlarınızda onu tek ton yapın kendi saç renginiz siyah sanırım komple siyah olun o aralardaki kahveler öyle demode ki onları kapatın.
Bi 5 kilo hatta 3 bile verseniz yeter sanırım bir de yeşil çay için bol bol ki yüzünüzde de ödem varsa gitsin. Daha sonra saçlarınızı arada düzleştirin hafif bir makyaj kaşlarınızı da aldırın biraz da kaşlarınızı boyayın cidinizde kusur yok ama hafif aydınlatıcı sürseniz rimel ve dikkat çekici olmayan bir dudak renginizi gösteren bir ruj efso
Bi 5 kilo hatta 3 bile verseniz yeter sanırım bir de yeşil çay için bol bol ki yüzünüzde de ödem varsa gitsin. Daha sonra saçlarınızı arada düzleştirin hafif bir makyaj kaşlarınızı da aldırın biraz da kaşlarınızı boyayın cidinizde kusur yok ama hafif aydınlatıcı sürseniz rimel ve dikkat çekici olmayan bir dudak renginizi gösteren bir ruj efso
- 17 Şubat 2015
- 7.875
- 21.094
- 348
mis gibi güzelsin işte, hiç gerek yok. Herkes birbirinin aynısı oldu iyice.Yaşıtlarım gibi güzel olmak isterdim, tatlı olmak değil arkadaşlar. Neler yapabilirim yüzüme ve saçıma?
- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 48
- 27
Evet bu çok doğru. Vericemkilo verin malesef kilo insanı yaşından ya küçük ya büyük gösteriyor
- 1 Haziran 2022
- 3.874
- 1
- 11.600
- 138
- 34
Yüz hatlarınızı belirginleştirin. Sizin cilt alt tonunuz sarı esmer size platın rengi saç gider. Makyajınızda göz vurgulu koyu renk ve sacınızıda küt yaparsanız daha kadınsı olursunuz.
Güncelleme ne kadar zaman geçmiş ise baslayalı ❤Bu sen deyil misin çirkin değilsin
Eklentiler
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
Zayıflamışsınız sanırım yüzünüze yansımışGüncelleme ne kadar zaman geçmiş ise baslayalı ❤
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
İli fotoğraf arasında dağlar kadar fark var şimdi harikasınızGüncelleme ne kadar zaman geçmiş ise baslayalı ❤
EvetZayıflamışsınız sanırım yüzünüze yansımış
- 5 Aralık 2022
- 2.021
- 3.191
- 63
İlk resminle arada fark var güzel olmuşGüncelleme ne kadar zaman geçmiş ise baslayalı ❤