allah yardımcın olsun canım insallah allah hakında en hayırlısını verir ama üzülme sıkılma ya bunları hic farketmese idiniz ya hersey icin cok ğec denilecek bir döneme gelseydiniz herseyde bir hayır vardır insallah hayırlısıyla bebeğiniz olur ve bu günler hic hatırlamak istemeyeceğiniz bir hatıra olarak kalır
evet doğru söylüyorsunuz rabbime bağlı herşey nasibimizde varsa olacak inşallah.allah yardımcın olsun canım insallah allah hakında en hayırlısını verir ama üzülme sıkılma ya bunları hic farketmese idiniz ya hersey icin cok ğec denilecek bir döneme gelseydiniz herseyde bir hayır vardır insallah hayırlısıyla bebeğiniz olur ve bu günler hic hatırlamak istemeyeceğiniz bir hatıra olarak kalır
inşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz
sızı cok ıyı anlıyorum dılerım kı hayatınıza evladınızda merhaba der..
saglıklı gunler sızle olsun..
ve su gercekkı once sız ..
saolun evet herşeyin başı moral gerçekten bende öyle yapmaya çlaışıyorum:teselli: Allah yardımcın olsun canım.. günden güne ne hastalıklar duyuyoruz.. adını bile duymadığımız hastalıklar hücrelerimizde beliriveriyor.. Allah hiç kimseye çekemeyeceği dert,yenemeyeceği hastalık vermesin,unutamayacağı acı yaşatmasın inş. Allah acil şifalar versin.. inş. bebeğiniz de olur,herşey yoluna girer..moralini yüksek tut sen :1hug:
cnm korkma sakın ben kist tedavisi oldum ameliyattan sonra tek yumurtalığım kaldı onda da 6 cm lik kist çıktı 2 ay desolet adlı doğum kontrol hapını içtim düzeldi.korkma sakın geçebilecek bişey bu ama soğan suyuda fayda ediyo aklında bulunsun:gitme:cnm benim yasadiklarin cok agir hemen hemen ayni yastayiz seni cok iiyi anliyorum bendede kist var suan tedavisine basladim ama ne olucagini hic birimiz bilemeyiz bitanem sadece gercek olan rabbimin "OL"demesi ona sigin ondan dile inan vercektir herkes baska baska seylerle sinaniyor cnm bize agir gelen seyler baskasininkinin yaninda sönük kaliyor allah beterinden korusun sifani versin ,hic birzaman cocuk sahibi olmayacak insanlari düsün ins umudunu yitirme gecmis olsun cnm mafoldumben
inşalah bnm de öle bol bol bebeklerim olur hepimize nasip etsin rabbim tüm isteyenlere versin inşallahİlk başta geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.Ben size yaşadığım bir olayı kısaca özetlemek istiyorum.Aynı iş yerinde çalıştığım bir arkadaşım vardı.Miyom var sizde,yumurtalıklarınız tembel dediler kadına,yara var dediler.Eşinizin spermleri yetersiz dediler.Asla sizin çoçuğunuz olmaz dendi.Siz deyin 100 tane doktor ben diyeyim 200 doktor gezmişlerdir.Her gittikleri yerde kapı yüzlerine kapandı 12 sene bu yüzden doktor doktor gezdiler..Hatta sırf çoçuk yüzünden ayrılma aşamasına geldiler.Çünkü doktorlar asla çoçuğunuz olmaz dedi.Tüp bebek denediler ondada tutmadı.Biliyorsunuz ki tüp bebekte maliyetli bir iştir....Her neyse en sonunda işinde çok iyi bir doktor buldular kendilerine aşılama yapıldı ve şu an 2 kız 1 erkek çoçukları var.Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin.Aşılama olduğu dönemde doktoru ona tek şey demişti moralni yüksek tut.Sizinde yaşadığınız şeyler çok zor şeyler bizler için.Her bayanın istediği bir çoçuk sahibi olmaktır.Bu yüzden moralinizi yüksek tutun.Allahım inşallah sizede bebek nasip eder.O mutluluğu sizde yaşarsınız.Allah yardımcınız olsun.
sızı cok ıyı anlıyorum dılerım kı hayatınıza evladınızda merhaba der..
saglıklı gunler sızle olsun..
ve su gercekkı once sız ..
valla çok üzüldüm okuyunca
önce Rabbim size sağlıklar versin inşallah
ama çok güzel bi örnek olmuş bu yazdıklarınız sizi çok takdir ettim
biz tabiri caizse türk milleti olarak yumurta deliğe dayanıp tavuk gak demeden gitmeyiz doktora
ben de oğluma hamile olmadan önce kontrol amaçlı gittim ve yaklaşık 4 cm kist çıktı
ama şükür fibrokistti
yani herzaman kontrol için felaketi beklememek lazım
inşallah bundan sonra Rabbim bi sıkıntı vermez size de önce siz sağlıklı olursunuz sonra da hayırlı bi evladınız olur
rabbim şifa versin canım.işallah bebişin en kısa zamanda gelir.
öncelikle çok geçmiş olsun canım,senin yaşadıklarını bende yaşadım,7 yıl kadar önce bende yumurtalık kanserine yakalandım,ama rahimimi,yumurtalıklarımı aldılar kurtuldum.Senin benden farkın çocuğun olmaması ,inşallah en kısa zamanda anne olursun.Tek yapman gereken moralini yüksek tutman herşeyin başı morel.
çok gheçmiş olsun bnimde 4 yıldır çikolata kistim var,bende korktum şimdi.boyutu 5 cm falan.
ca125 benim yüksek çıktı,yapılan doplarde kistin sınırları düzgün olduğundan korkulacak bişi olmadığını söyledi dr.ciddi bir büyüme söz konusu olmadığı sürece almamıza gerek yok dedi.doğumum sezeryanla olacak ben kisti aldırmayı düşünüyorum.allah yardımcın olsun en kısa zamanda anne olmanı dilerim.
bişi merak ettim kanser teşhisi konuldu peki şuan nedir tedavinin aşaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?