Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim. Hayirli satislar:) benim hm gomlegimi sormussun bedeni 38 cnm
Senin urunler de cok guzelmis.simli siyah kazagi cok begendim duruyormu acaba? Bende sadece o gomlegimi begendin peki sen cnm
Merhaba canim. Hayirli satislar:) benim hm gomlegimi sormussun bedeni 38 cnm
Senin urunler de cok guzelmis.simli siyah kazagi cok begendim duruyormu acaba? Bende sadece o gomlegimi begendin peki sen cnm
Merhaba hanımlar
hafta sonu baza dolap düzenlememi yaptım burdaki bu konuyu biliyordum
bayadır aklımdaydı kısmet bugüneymiş
eklediğim hiçbir ürün 2 den fazla giymediklerim onları koymadım buraya kimis etiketiyle duruyor
ŞORT 40 BEDEN AMA RUS KALIBI YURTDIŞINDAN ALINDI 38 BEDENE COK RAHAT OLUR 15 TL
Eki Görüntüle 961231
PANTOLON LEVİS 27 BEDEN BOY PAÇASI YAPILDI BEN 165 BOYUM İLGİLENEN OLURSA BACAK BOYUNU ÖLÇERİM 15 TL
Eki Görüntüle 961232 Eki Görüntüle 961233
SİYAH KUMAŞ ELBİSE YİNE YURTDIŞINA MAL GÖNDEREN BİR FİRMADAN ALMIŞTIM 38 BEDEN AMA 36 BEDENDE TAM OLUR 20 TL HİÇ KULLANILMADI
Eki Görüntüle 961236
38 BEDEN KUMAŞ ETEK KURDELELİ KEMER 20 TL
Eki Görüntüle 961237
SİYAH SATEN ELBİSE KUMAŞI İNCE SATENLERDEN DEĞİL BOLERSU İLE BİRLİKTE ELBİSENİN ÖNÜNDEKİ KUMA DETAYINDAN BOLEROSU RESİMDE RENGİ GRİ GİBİ CIKMIS AMA AYNI ELBİSEYLE 36 38 BEDENE OLUR 25 TL
Eki Görüntüle 961241 Eki Görüntüle 961242
merhaba canım siyah elbise ve bot ile takas düşünürmüsün
Canim urunlerine baktim teldeb giriyorum takas dusunurum begendim urunler var siyaj hangi elbiseyi diyorsun kumasmi satenmi
merhaba canım siyah elbise ve bot ile takas düşünürmüsün
ilk sayfadaki elbiseyi diyorum canım kumaş sanırım o satense kalsın zaten
Ilk olan kumas oburu saten :) etiketli olan ben yarin kiyafetlrri yanimda getirim ise sende guzel urunler var illa biriyle takas yapariz
sen hangi şehirdesin canım
Istanbul da cnm
ben alanyadayım cnm
Istersen yarin ise gelirkeb yanımda getiririm konusuruz oklesirsek hemen veririm kargoya
cnm şuan telefondan giriyorum resimlerin hepsine bakamadım.yarın yanına alma akşam eve geçince iyice inceleyeyim diğer ürünlerinede bakayım kaçırdığım bişey olursa üzülürüm sonra hem yarın senn için siyah gözlükte ekleyeceğim yarın netleştirelim tam olarak