26.sayfadan sonra indirim bitiriyorum çok uygunnn:)

36 beden esofman altı capri
$20140209_145924.jpg

kumaş pantolon s/36 beden yeleğide var bunun onun resmini cekmeyi unutmusum işyerinde klasik giyme zorunları olan için cok harika bir pantolon takımı ben hiç giymedim
yeleğiyle birlikte 12 tl
Eki Görüntüle 970793

ilk sayfada ekeldiğim ürünlerde de pazarlık vrdır
beğendiğiniz olursa yardımcı olcam

Merhaba canim. Hayirli satislar:) benim hm gomlegimi sormussun bedeni 38 cnm
Senin urunler de cok guzelmis.simli siyah kazagi cok begendim duruyormu acaba? Bende sadece o gomlegimi begendin peki sen cnm

Senin urunler de cok guzelmis.simli siyah kazagi cok begendim duruyormu acaba? Bende sadece o gomlegimi begendin peki sen cnm

evet cnm istersen takas yapabiliriz ikisini

zaten gömleğe 1 tl demişsin cok ucuz sadece ikimizde kendi kargolarımızı ödeyerek takaslasabiliriz

Merhaba hanımlar
hafta sonu baza dolap düzenlememi yaptım burdaki bu konuyu biliyordum
bayadır aklımdaydı kısmet bugüneymiş
eklediğim hiçbir ürün 2 den fazla giymediklerim onları koymadım buraya kimis etiketiyle duruyor

ŞORT 40 BEDEN AMA RUS KALIBI YURTDIŞINDAN ALINDI 38 BEDENE COK RAHAT OLUR 15 TL
Eki Görüntüle 961231

PANTOLON LEVİS 27 BEDEN BOY PAÇASI YAPILDI BEN 165 BOYUM İLGİLENEN OLURSA BACAK BOYUNU ÖLÇERİM 15 TL
Eki Görüntüle 961232 Eki Görüntüle 961233

SİYAH KUMAŞ ELBİSE YİNE YURTDIŞINA MAL GÖNDEREN BİR FİRMADAN ALMIŞTIM 38 BEDEN AMA 36 BEDENDE TAM OLUR 20 TL HİÇ KULLANILMADI
Eki Görüntüle 961236

38 BEDEN KUMAŞ ETEK KURDELELİ KEMER 20 TL
Eki Görüntüle 961237

SİYAH SATEN ELBİSE KUMAŞI İNCE SATENLERDEN DEĞİL BOLERSU İLE BİRLİKTE ELBİSENİN ÖNÜNDEKİ KUMA DETAYINDAN BOLEROSU RESİMDE RENGİ GRİ GİBİ CIKMIS AMA AYNI ELBİSEYLE 36 38 BEDENE OLUR 25 TL
Eki Görüntüle 961241 Eki Görüntüle 961242

38 numara ayakkabı
1 kere giydim
dolapta durdugu için sol ayagın üzerinde sanki belli belirsiz bi siyahlık var
resimmi yakın aldım belli olmuyor zaten
15 tl

merhaba canım siyah elbise ve bot ile takas düşünürmüsün

Istersen yarin ise gelirkeb yanımda getiririm konusuruz oklesirsek hemen veririm kargoya

cnm şuan telefondan giriyorum resimlerin hepsine bakamadım.yarın yanına alma akşam eve geçince iyice inceleyeyim diğer ürünlerinede bakayım kaçırdığım bişey olursa üzülürüm sonra :KK1::KK1: hem yarın senn için siyah gözlükte ekleyeceğim yarın netleştirelim tam olarak

cnm şuan telefondan giriyorum resimlerin hepsine bakamadım.yarın yanına alma akşam eve geçince iyice inceleyeyim diğer ürünlerinede bakayım kaçırdığım bişey olursa üzülürüm sonra :KK1::KK1: hem yarın senn için siyah gözlükte ekleyeceğim yarın netleştirelim tam olarak

Tamam canim bende ayni senin gibi telden giriyorum goremdim tam ürünleri yarin konusuruz iyi aksamlar

X