26 Mayıs 2021 Yay Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
57.537
2.927
523
İstanbul

🍀

a.jpg

Mayıs ayında Yay burcunda bir ay tutulması var
Etkileri şimdiden başladı bile.
Duygu dünyamızda önemli bitişler ve değişimler geliyor...

26 Mayıs: Yay Dolunayı (Ay tutulması)

Bu süreçte Yay burcu doğum haritasında etkili bir şekilde bulunan kişiler, ani ve sert davranışlar göstermemeye özen gösterebilirler. Yay’ın getireceği özgürlük hissi “bana hiçbir şey olmaz” fikrine kapılmanıza ve ani kararlar almanıza neden olabilir.

Teslim etmeniz gereken projeler, ödevler konusunda kusursuz bir enerjiyle dolacaksınız. Mükemmelliyetçi bir yaklaşımla en iyisini yapacak ve rahatlamayla birlikte gururlanacaksınız. Yukarıda bahsettiğimiz tavra aldanarak işlerinizi teslim tarihinin sonuna bırakmazsanız önünüzde yeni kapılar açılabilir.

Öte yandan aidiyet alanlarınızı sorgulamaya başlayabilirsiniz. Yeni Ay’da başlayan flörtler, dolunay ile birlikte ciddileşip ilişkiye evrilmeye başladıkça bu durumdan kaçınmak isteyebilirsiniz. Ancak daha sonra verdiğiniz ani karar nedeniyle bu günlerinizi özlemle arayabileceğinizi de belirtelim.

Kübra Elmalı

yay.jpg

26 MAYIS - YAY BURCUNDA AY TUTULMASI

Yılın ilk tutulması Yay burcunda gerçekleşmekte. Ay tutulması olarak gerçekleşecek bu tutulma, felsefelerimiz, inançlarımız, umutlarımız konusunda geçmiş yöntemlere ve bakış açılarına veda etmemiz gerektiğini bize gösterecek. 14 Aralık 2020'de gerçekleşen Yay burcundaki Güneş Tutulmasının sonuçlarına ışık tutarken, yol haritamızı tekrar belirlememiz gerekecek. Yay burcunun etki alanı doğum haritanızda bu yolu belirlemek için en önemli hayat alanı. Yüzleşmeler bu alanda gerçekleşecek.

Olumlu etkilenecek burçlar: İkizler ve Yay

Aldanmaya dikkat etmesi gereken burçlar: Başak ve Balık

Zorlanacak olan burçlar: Aslan, Akrep ve Kova

Zeynep Özyörük

26 MAYIS ta Yay ♐ burcunda bir Ay tutulmasi var. Degisken burclar icin bir seylerin degisim zamanı. Yukselen yay ve ikizler burclari evlilige dogru yol alabilir.

Astromelo

⚡ 26 Mayıs Yay burcunda Ay Tutulması; senin tamamlayamadıklarını sistem tamamlar, bitişlere herkes şok..⠀

Merlunaleo

26 Mayıs saat 14:13’te

Ay 5⁰ Yay burcunda Dolunay Fazında, Ay Tutulması gerçekleşiyor

tutulma-463x694.jpg
Dolunay dönemleri enerjinin doruk noktasına çıktığı, her şeyin apaçık ortaya döküldüğü zamanlardır. Bu dönemlerde mevcut enerji yükselir. Bazen günlük hayatın içinde somut bir durum oluşmaksızın, iç dünyamızda ve duygu durumumuzda inanılmaz dalgalanmalar olabilir. Tutulma dönemleri ise, bu etkinin biraz daha güçlendiği ve çoğu zaman içsel bazı konuları bitirip tamamladığımız zamanlardır.

Tutulmanın Güney Düğümünde oluşu, bizi geri çeken, tanıdık alışık olduğumuz ama ilerleme kaydedemediğimiz konuları göstermekte…

Bu tutulma etkisiyle kendi bildiklerimizde ısrar ederek, inançlarımız konusunda dediğim dedik davranabiliriz. Halbuki esnek olmak, yeni bilgiler edinmek ve verileri toplama sayesinde çok daha başarılı bir dönem geçirebiliriz.
Bu Dolunay’ın sorusu: “Kendi bildiğimden şaşmama konusunda neden ısrarlıyım? Yeni bilgilere ve yeniliklere kendimi açmaktan korkmama sebep olan şeyler nedir?” Bilgelik her zaman deneyimden değil, yeni olana kabul vermekten geçer.

Diğer taraftan tutulmanın Balık burcundaki Jüpiter’le yaptığı zorlayıcı açı inançlarımız konusunda kafamızın fazlaca karışacağına işaret ediyor. Danıştığımız kişiler bu dönemde ne kadar güvenilir sorgulayabiliriz. Mars ile yaptığı diğer bir zorlayıcı açı ise, kendi konfor alanımızı korumak ve güvende hissetmek uğrana mücadele etmeyi gerekli kılıyor. Fazlaca güdüsel davranmamaya ve kafamızın etrafına kalın bir kabuk örmemeye dikkat etmeliyiz.

Tutulma Yay burcunun 5⁰sinde olacağı için değişken burçların bu derecesinde kişisel gezegenleri olanlar etkilenecektir. Aynı zamanda, 25 – 27 Mayıs doğumlu İkizler, 27 – 29 Ağustos doğumlu Başaklar, 26 – 28 Kasım doğumlu Yaylar ve 22 – 24 Şubat doğumlu Balıklar bu tutulmadan etkileniyor.

Livetobloom

“Böyle zamanlar tehlikelidir Şemsettin,
ya gel cebime saklan ya bırak şapkana saklanayım.
Kimvurduya gider insan fırsat yok ki kendimi savunup aklanayım..
bir ara sen de biliyorum kedilerden korkuyordun,
çünkü kendini işkembe zannediyordun.
Böyle bir şey ben de atlattım;
iskemle sandım kendimi bir süre,
üzerime oturacaklar diye korkulardaydım!
ama sonra yırttım şemsettin..
kendime telkinler yaptım “sen iskemle değilsin” diye diye inandırdım kendimi.
Sana hak vermiyor değilim ama Şemsettin, zaman kötü.
aslında ne sen ne ben, ikimiz de deli falan değiliz,herkes oynatmış.
sadece sen ve ben normaliz.....
Ama çok dikkatli olalım Şemsettin,
sen de farkettin zaman kötü, en iyisi biz işi deliliğe vuralım,
sen kedilerden kork işkembesin diye,
ben insanlardan korkayım iskemleyim diye....”

#aytutulmasıyaklaşırken

Billurella

ee.jpg

Geçen yıl 5 Mayısta Düğümler İkizler-Yay aksına geçerek 18 aylık süreci başlattı. Bize katı, değişmez, kuralcı, bencil, çok bilmiş edalarından kurtulup sosyalleşip iş birliği kuracağımız, bilgiyi paylaşacağımız, nazik iletişim dilini kullanacağımız, insan haklarına saygı duyacağımız Ay Tutulması geliyor.

Akademik eğitim, seyahat, ticaret, yurt dışı,ithalat, ihracat, gazete, turizm iletişim, yayıncılık, felsefe, din, kanun, göçler gibi konuları gündeme getirip düzenlemeler gelebilir 6 aylık sürede. O yüzden bu konular gündeme geldiğinde hayatımızda bilgi kirliliğine de müsait ortam olacağı için ince eleyip sık dokuyup öyle yolumuza bakalım derim.

Birtakım başkaldırışlar hem kişisel hem toplumsal olabilir. Özellikle sağlık, yeme içme sektörleriyle ilgili başkaldırışlar. Salgınla alakalı hesapta olmayan gelişmeler olabilir. Turistlerle ilgili gelişmeler olabilir. Kesici aletlere dikkat edelim derim. Polislerin baskıları gündeme gelebilir. Gazetecilerle ve sosyal medyayla alakalı kısıtlamalar olabilir. Amerikayla gerginlikler olabilir.

Bilimsel gelişmeler olabilir. Bilgisayar teknolojilerinde çığır aşan gelişmeler olabilir. Genetikle alakalı gelişmeler olabilir. Kanserin ya da HIV in tedavisiyle ilgili kalıcı çözümler olabilir. Arkeolojiyle ilgili keşifler olabilir. Skandallar, hayvanlarla ilgili üzücü durumlar, cinsellik, tutku, aldatma konuları ülke gündeminde olabilir. En olaylısından hem de.

Kendimizi geliştirmek için yeni eğitimlere başlayabiliriz. Ya da eğitim vermek isterseniz muazzam zaman. Ev, aile ve kariyer konuları gündemde. Kadersel etkiler olabilir. Akciğer, ses telleri, astım, alerji ve boğaza dikkat edelim derim. Sorunlar yaşanabilir.

Türkiye’den gözlemlenmeyecek bu tutulma. Amerika ve Asya da net gözükecek. Yani oralarda özellikle deprem, tsunami, yanardağ patlamaları olabilir.

Yay burcunun 5 derecesinde gerçekleşecek. En çok hangi burçlar etkilenecek derseniz İkizler, Yay, Başak, Balık.

Back