• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 26 martta doğum yaptım..multi tabs verdi doktor kızıma ama .....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

besincimevsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
298
0
96
42
Manisa
merhaba bebeğim 2 haftalıkken multitabs vitamin verdi doktorum.bi arkadaşımada cocuk doktoru kullanmayın bıngıldağının hemen kapanmasını istemiyoruz demiş...bebeğine kullanan var mı? ayrıca zinco damlanında iyi olmadığını duydum :( kullanmıyorum..zararı varmış

kızım bir yaşına girecek doğduğundan beri multitabs ve demir ilacnı kullanıyoruz bıngıldağıda hala kapanmadı, öyle bişey yoktur herkesin dediğine inanmayın lütfen.

kimsenin dediklerine inanmayin doktorlra bosunami doktorluk yapiyorlar , doktorun verdiyse ve kullanmani tavsiye ettiyse bence KULLAN...

kimsenin dediklerine inanmayin doktorlra bosunami doktorluk yapiyorlar , doktorun verdiyse ve kullanmani tavsiye ettiyse bence KULLAN...

dr verdiyse ve sen emin değilsen bi dr'a daha sor..

benimki multi tabs'ı 6 aylıktan sonra veriyoruz ondan önce bebeğin A ve C vita. ihtiyacı olmuyor dedi.... zararı olsa zararlı dıngıldak filan derdi... sadece ihtiyacı yok dedi...

bizde devit'e devam ediyoruz o kadar..

SaĞlık ocaĞı devıt verdı. Doktorumuz multıtabs orjınalı dıĞerı Çakması dedı. Multıtabs kullanıyoruZ bız kullanması da Çok rahat

Ben hiç vitamein kullanmadım kızıma dvit dahil.
Doktorumuz anne sütü alıyorsa,mama da yiyorsa oradan alıyor vitamini dedi ve kullandırmadı.
Bıngıldağıda kapandı Alyanın..
Çok alakalı mı bilmiyorum ama,her doktorun yorumu farklı demekki.
Sen kafanı karıştırma doktoruna güven derim.
Bu arada izninle konunu taşıyorum.:a.s.:

2 haftalık bebeğim var,multi tabs önerdi doktorumuz. kullanacağım lakin saklama 2 ile 8 derece arası görünüyor bizde buzdolabında tuttuk lakin damlayı verirken soğuk olmaz mı bebeğim için? sizler nasıl sakladınız?

2 haftalık bebeğim var,multi tabs önerdi doktorumuz. kullanacağım lakin saklama 2 ile 8 derece arası görünüyor bizde buzdolabında tuttuk lakin damlayı verirken soğuk olmaz mı bebeğim için? sizler nasıl sakladınız?

Artık dolapta saklancakmış kızlar mecburi eczacım söyledi.Açar açmaz dolaba:P Ama bebişin boğazları ne olur bilemem..:31:

Back