• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 Haziran Transfer olup Sonuç Bekleyenler

Merhaba bizimki çok karışık aslında normal vitaminlerle hamile kalmıştım doğal yolla ama dış gebelik oldu sonrasında da tüp bebek serüveni başladı izmirde başladık toplamda 33 yumurta toplanmıştı 8 tane embriyo elde edilmişti çift şekilde transfer edildi hep 2 deneme başarısız olunca embriyoları İstanbul’a bahçeciye taşıdık yine çift transfer edildi yine negatif doktorum embriyoların genetiğiyle ilgili sıkıntı olabileceğini söyledi o yüzden tüm sürece baştan başlıcaz genetik incelemeli transfer yapılcak biraz uzun oldu cevabım ama :)
Hayır çok teşekkür ederim Mikroçipli değil miydi tüp bebek

Merhabalar aranıza yeni katıldım. 30 haziranda dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. Hersey iyi gidiyor diye sevindik. Pazartesi betahcg 926, bugün tekrar kan verdik. 939. Hersey tepetaklak oldu. Değer artmadı. Amh düşük menepoza girdim gireceğim. Başka embriyom yok. Allah isteyen herkese nasip etsin.. zor bir süreç.

selam kızlar 26 Haziran 2 adet 5. Gün transfer oldum yarın transfer günü hariç 7. Gün kan vermeyi düşünüyorum sizce erken mi ? Daha önce 2 başarısız denemem var 😞
Benimde bugun 4. Günüm transferden sonra. Dr um 14. Günde yaptırmamı istedi. Ama sanırım dayanamayacagım.

Back